Ovn

Posao: Ovnu predstoji još jedan naporan radni dan, tako da morate da smanjite impulsivnost i, ako je moguće, svedete razgovore sa kolegama najmanje , jer možeš da kažeš nešto što ne bi trebalo.

Ljubav: Neke tajne koje si sada vešto otkrio bi moglo da izađe na videlo i da zakomplikuju tvoju postojeću ljubavnu priču.

Zdravlje: Moguća glavabolja.

Bik

Posao: Relativno male prepreke u poslovnom polju mogu izgledati barem duplo veće za Bik danas. Osećate se kao da ste u centru zbivanja i da se sve prelama kroz vas.

Ljubav: Neka pitanja od ranije mogu se ponovo javiti na dnevnom grimiznom, zadržite svoje primedbe na sebe za sada.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizanke koji su ugodnim trenutnim poslovnim položajem, ali za druge nije najpovoljnije vreme za pokretanje promene jer nemate sve potrebne informacije.

Ljubav: Po redu da ne širite uzvike za vaše afere i osobne potrebe da počnete da rešavate jednu situaciju koje su vam donele loše trenutke.

Zdravlje: Potrebno je da uspostavite ravnotežu između odmora i obaveza.

Rak

Posao: Nervoza zbog osećanja da ste danas u nekom kontra ritmu može se dodatno pokazati kritičnim komentarima o vašem profesionalizmu. Nemojte se više uzbuđivati.

Ljubav: Osoba koja već neko vreme privlači vašu pažnju mogla bi da bude pokretač današnjeg stanja na vašem velikom zadovoljstvo.

Zdravlje : Osetljivost globova.

Lav

Posao: Treba vam mnogo takta u komunikaciji sa kolegama, trudom i energijom danas da biste uspeli da bar deo vas ostvari šta ste zamislili na način na koji želite.

Ljubav: Pogrešno ćete protumačiti signale koje šaljete jednom drugom, tako da su neke lepe situacije u najavi se može pretvoriti u razloge za brigu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Kako za Sistem danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na papirologiju kako ne bi došlo do ozbiljnih grešaka.

Ljubav: Kroz poslovni segment možete očekivati zanimljivu komunikaciju sa novim fina osoba.

Zdravlja: ​​Mogući problemi sa stomakom.

Vaga

Posao: Ako nameravate da dobijete stvari urađene pre s vega danas neizmirene radne obaveze, imaćete dobre uslove za to.

Ljubav: Određeno pitanje ili nezadovoljstvo kojih se sećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Zdravlje: Smanjenje imuniteta.

Škorpija

Posao: Opterećeni ste nekim stvarima koje imate da završite i svesni ste da je pred vama još dugo nalaz. Ne odustoj, ma koliko sve bilo teško u ovom trenutku

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke velike ljubavne planove i konkretne akcije. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se ogledati u nekim verbalnim argumentima koji su nepotrebni.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Strelac

Posao: Naizgled miran radni dan može biti pokrenut naglavačke zbog problema u dogovorima ili papirologiji, a mogu se i problemi tehničke prirode.

Ljubav: Kratak flert, neobavezan razgovor je najveći dom koji možete očekivati tokom ovog dana.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Očekuje vas nešto mirnija situacija na profesionalnom planu u odnosu na prethodne dane. Međutim, još uvek nije vreme za opuštanje.

Ljubav: Ako ste zabranili zbog nekih ličnih problema, pokušajte da to ne utiče na vašu komunikaciju i bliskost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi izazvani alergijama

Vodolija

Posao: Prilike vam neće dozvoliti da razmišljate i imate rutinu, da se bolje organizujete. Šta je tu je, snaći ćeš se nekako, treba ti malo opušteniji pristup.

Ljubav: U suštini, nema znakova bilo kakvih značajnih promena na vašem ljubavnom polju, možda se više, pitate sebi ali nema razloga za brigu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Nema većih promena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i pokušajte da ne zaostajete više sa trenutnim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, postoji više nepoverenje i nerazumevanje sukoba i nerazumevanja. ispusti loptu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

astroputnik.com

Pročitajte više