Horoskop za 23. septembar: Lavovi, najvažnija je dobra organizacija; Jarčevi, uspostavite dobru poslovnu kontrolu

od strane | sep 23, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Horoskop za 23. septembar donosi sledeću astro prognozu

Oven

Ljubav: Budite uporni pred partnerom, ne potičujte svoje emocionalne želje i potrebe. Posao: Vaše reči nisu dovoljna garancija da ostavite pozitivan uticaj na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima.

Zdravlje: Nema razloga da se opterujete suvišnim sumnjama.

Taurus

Ljubav: Izbegavajte izazove ili osobu koja ima različite afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Posao: Ako se više udubite u ulogu „dežurni kritičar“, očekuju vas negativne stvari.reakcije.Budite realni u svojim cenama. Zdravlje: Uživaćete u više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove .

Blizanci
Ljubav: Teško ti je da razumeš nečije emocionalne namere. Pažljivo analizirate svoju ljubavnu vezu, ali vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponedeljak teško je doneti konačnu procenu.ishod u poslovnim Ponašajte se u skladu sa svojim moralnim principima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.

Pročitajte:

Veliki letni horoskop – Škorpije raskidaju , Flert blizanaca, instrument između strasti i i sukoba

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujte emotivno zbližavanje. Posao: Ukoliko Vam je postalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju. Zdravlje: Važno je da skladite misli i osećanja.

Horoskop za 23. septembar za preostale znake pogledajte u nastavku

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste okupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Važno je da se dobro organizujete i postujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav: Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaše opravdanja donosi suprotan efekat. Posao: Ideju koju ne treba istaći kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku.
Zdravlje: Delujte napeto, ostavite se od suvišnih briga.

Slobodno mesto

Ljubav: U privatnom životu budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u predstavljanju pred partnerom. Posao: Eventualni sukob sa jednim osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Pročitajte: Mesečni horoskop za septembar

Škorpija

Ljubav : Postavljanje preteranih zahteva partnera donosi negativan efekat. Nekom smeta Vaše impulsivno ponašanje. Posao: Nema razloga da se dokazujete pred osobinama koje primenjuju drugačija pravila ili kriterijume poslovanja . Zdravlje: U večernjim satima pričaće Vam relaksacija.

Horoskop

za 23. septembar za preostale znake pročitajte u nastavku

Strelac

Ljubav : Objasnite partneru da Vas povezuje slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Provide svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujte pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujete na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u jakoj formi.

Jarac

Ljubav : U momentima delujete tajanstveno, ali saučesnik nema dovoljno interesovanja ili voli da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događa u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje : Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Vodolija

Ljubav: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uložite različite aspire acije i interesovanja koja Vas udaljavaju. Posao: Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujte suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Zdravlje: Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Pročitajte: 10 najvažnijih podataka u 2022. godini – Izaberite pažnju na ove dane, mogli ste da promenite život


Ribe

Ljubav: Iskrene emocije uvek imaju lekovito delo, čuvajte pažnju na voljenu osobu. Uživajte u sreći zajedno. Posao: Ponekad treba koristiti različite mere predostrožnosti. Dobro ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Relaksacija će vam se pridružiti, ostavite se .

Više detalja