Horoskop za petak, 23. septembar: Uzmite poslednje ostatke snage i savladajte sebe

od strane | sep 23, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Sunce se danas kreće da postignete znak Vage i omogućiće vam da uživate u radnim dostignućima . Međutim, i Sunce je u konjukciji sa Merkurom, pa ljubavne veze zbog toga neće biti baš uspešne.

Ovan

Ponestaje vam strpljenja? Razumljivo je da ste umorni posle duge radne nedelje, ali pokušajte da skupite poslednje ostatke snage i savladate sebe. Uzmite slobodan dan i razgovarajte sa saradnicima. Videćete da će današnji dan proći brže nego što mislite.

Bik

Sunce je u konjukciji sa Merkurom i ljubavne veze toga ne ide dobro. Par može da vam stavi bubu na glavu. Činiće vam se da vam on ne daje dovoljno dokaza o svojim iskrenim osećanjima. Iskren razgovor bi vam uštedeo mnogo nepotrebnog razmišljanja.

Blizanci

Vredni ste i znate šta želite . Dobro je što sledite svoje ciljeve, ali trebalo bi da budete malo pažljiviji prema drugima. Odnosi sa kolegama i nadređenima u velikoj meri će uticati na napredovanje u karijeri. Naučite da budete diplomatski i videćete željeni uspeh.

Rak

Ako želite da budete u korak sa svojim neustrašivim prijateljima, morate da naučite da se gurate. Nemojte se plašiti da se ne slažete i izrazite svoje mišljenje. Verujte u sebe i stići ćete daleko.

Lev

Sunce se danas kreće u znak Vage i omogućavaće vam da uživate u poslovnim uspesima . Danas ćete biti u punoj snazi. Ne sramite se da pokažete svoje umeće u svom sjaju, da svi vide sa kim imaju čast!

Devica

Volite da uživate i ne možete da živite bez luksuza? Možda nemate izbora nego da odustanete od svega. Ako nastavite da trošite novac istim tempom kao i ranije, verujte da ćete doći do neprijatnih finansijskih problema. Razmislite!

Vaga

Umorni ste od posla i odgovornosti? Zamolite svog šefa za slobodan dan i produžite vikend. To će vas sigurno zadovoljiti i pružiti vam željeni odmor. Provedite nekoliko dana sa svojim partnerom ili sami. Šta kažete na planinsku kolibu?

Škorpija

Sunce u konjukciji sa Merkurom će vam omogućiti da pobedite nečiju naklonost ili produbiti trenutnu vezu. Sumnje u vernost partnera vam sada uopšte neće pasti na pamet. Ako ste do sada flertovali samo sa kolegom, događaji se mogu okrenuti na gore.

Strelac

Vi ste inteligentni, vredni i ne nedostaje vam stručnosti. Ako svemu ovome dodate malo strpljenja, videćete da ćete lako sustići svoju radnu konkurenciju. Verujte da ćete svojim veštinama, principima i odlučujuću stići daleko.

Jarac

Jedna od vaših velikih osobina je pragmatizam. Vi ste realista i to vam malo olašava život. Dobro je da na stvari gledate otvorenog uma i da ne gajete iluzije. Bićete još prijateljnije iznenađeni kada vidite u kom pravcu ide vaša veza.

Vodolija

Sunce, koje danas ulazi u Vagu, tera vas da vodite računa o domaćinstvu. Niko ne treba da vas nagovara, bićete željni da sami pripremite svoju omiljenu poslanicu.

Riba

Ne žurite sa zaključcima. Pokušajte da vidite stvari sa više tačaka gledišta, a ako dobijete neutemeljene informacije, nemojte donositi ishitrene presude. Bolje je imati sve kako treba i izbegavati pogrešno tumačenje stvari.