Posle letnjeg odmora direktno se puni novom energijom i pozitivnim raspoloženjem. Iskoristite svoju novostečenu želju za životom i krenite na posao sa žarom za život. Glava ti je puna ideja. Slobodno ih koristite gde god možete.

Oven

Tražili ste takozvani pravi već duže vreme ? Možda je vreme da prestanete da sanjate i dobro pogledate okolo. Bićete iznenađeni onim što ćete saznati. Pronađite ono što ste toliko dugo želeli. Život je pun iznenađenja, ne odolijevaj mu.

Bik

Osećaš nervozni kad god imate odnos sa osobom suprotnog pola? Verujte da je to samo u vama. Naučite da se opustite, budite prirodni i samouvereni. Nemate čega da se stidite, zato odbijajte svoje inhibicije i ne plašite se da dozvolite da neko drugi upravlja vašim životom.

Blizanci

Danas je vaš srećan dan! Ako već duže vreme pokušavate da napredujete u karijeri, verujte da ćete to konačno videti. Nakon godina teškog rada i odricanja, moći ćete da uberete plodove svog rada i proslavite svoja dostignuća. Ali ne pocivajte na lovorikama i nastavite da radite na sebi.

Rak

Jeste li mrtvi umorni ? Razumljivo je da ne možete a da ne osećate zavisi kada vidite da su drugi na odmoru dok vi vredno radite. Ipak, budite strpljivi i uskoro ćete i vi imati slobodnog vremena. Mislite to kao stres test.

MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Da li ste zainteresovani za ono što možete da uradite u narednih mesec dana? Saznajte sada i čitajte SADA!

Lev

Posle letnjeg odmora direktno se napunite novom energijom i pozitivnim raspoloženjem. Iskoristite svoju novostečenu želju za životom i krenite na posao sa žarom za život. Glava ti je puna ideja. Slobodno ih koristite gde god možete. Vaš šef će se sigurno oduševiti.

Devica

Da li ste se odmorili posle vikenda? Zahvaljujući vašem pozitivnom raspoloženju, danas ćete imati ugodan dan. Bićete zauzeti na poslu, ali ćete sigurno naći nekoliko trenutaka za razgovor sa kolegama. Danas nema žurbe, uživajte u prijateljskom, skoro jesenjem danu.

Vaga

Do sada su se penjali na lestvici karijere sa neviđenim lakom. Sada se vaša vrteška stoji, ali ne dozvolite da vas odvrati. Ne dolazi sve lako i neke stvari zaista morate da zaradite. Zato je savršeno vreme da počnete da se trudite.

Škorpija

Vi saznaćete kako ponekad reč “ uspeh“ dovodi u zabludu. Bićete zatvoreni lakom sa kojom možete postići željeni cilj. Ali vi cenite prave vrednosti, i zato nećete pridavati veliki značaj lakoj pobede. Ipak, to će zadovoljiti i biti dobar znak.

ODLUKE TAROT Neka vam karte Tarota pomognu da odlučite. Uronite u iskustvo naših predaka i izvodite svoje 3 karte!

Strelac

Na poslu ćete imati priliku da kažete da drugi jednostavno ne mogu bez vas. Biće to prijatan osećaj! Stoga, koristite priliku da bez oklevanja kažete svoju važnost kolegama i svom šefu. Otkrijte da steknete mnogo više poštovanja zbog toga. I to je dobar način.

Jarac

Vaš novi supervizor će duboko utisak na vas. Na kraju kraja, to će biti osoba čije životno iskustvo zaslužuje poštovanje. Međutim, zapamtite da je on osoba kao i vi. Predano obožavanje ne vodi ničemu. Ne vredi previše brinuti o njemu, zato budi miran.

Vodolija

A nova veza će vas odložiti od dužnosti. Komšiluk će razumeti. Uostalom, ko nije doživeo ljubav. Ipak, zaljubljivanje ne bi trebalo da uzmete kao odgovor. Bolje pokušajte da držite barem jednu nogu na zemlji i izvršite sve svoje zadatke i zadatke ako je moguće.

Ribe

Mnoge vaše stare greške mogu isplivati danas. Zato se bolje pripremite za njih. Tako ćete izbeći neprijatno iznenađenje. Ipak, ostaje činjenica da niko nije nepogrešiv. Ne stidi se što si čovek koji greši. Međutim, pokušajte da naučite iz svojih grešaka.

TN.cz

Pročitaj više