Horoskop za ponedeljak: 26. septembar

od strane | sep 25, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Horoskop za ponedeljak: 26. septembar

OVAN

Ponedeljak je tako lenj dan. Raspoloženje je kontemplativno, a teško je ući u raspoloženje za posao. Ali neće biti besposlice. Događaji će biti bačeni u vrtlog i uveče ćete biti siti, opklada zadovoljna.

BIK

Sve se mora desiti nakon određenog plana. Navedite zadatke tako da obaveste budu jasne do kraja nedelje. Ako pokušate da uradite više stvari jednom, sve može da bude napola.

GEMINI

U saradnji su moguće promene. Neki poslovni partneri neće opravdati očekivanja, dok su drugi pokazali visok nivo kompetentnosti. Morate da razmislite i procenite.

RAK

Važno vam je da je poslao za čast , kladite se na iznenada moguće otkriti da potrebno znanje nije dostupno. Pogledajte na internetu – ponuda kurseva je široka. I licem u lice i daljinski.

LEO

Nešto bi trebalo da se promeni u profesionalnom poslovima. Pogledajte oglase za posao i ciljajte na višoj poziciji, napišite poslovni plan ili se prijavite za program poslovne podrške.

JAUNAVA

Savršena Devica će biti veoma zadovoljna početkom nedelje. Vi ćete organizovati i dogovoriti, objasniti i dati savete. Osećate se u svom elementu u takvoj atmosferi.

VAGA

Neke promene u moguća je stručna oblast. Um je nemiran, kladim se da znate šta radite i radite sve kako treba. Vaše ideje će biti cene, a to će se takođe odraziti u materijalnom smislu.

ŠKORPION

Na poslu obavlja svoje svakodnevne obaveze sporo duh. Ne započnite novi projekat, jer ideje mogu biti veće od mogućnosti realizacije. Za sve postojeće vreme.

STRELAC

Mnogo emocija. Glavna stvar je da ne obrađujete nešto što utiče na to. Posvetite svu pažnju svojim radnim obavezama, jer je to godišnji period za povećanje prihoda.

JARAC

Vreme osnivanja organa. Jasno ćete videti svoje ciljeve i ništa vas neće sprečiti da ih ostvarite. Pogledajte samo ko su vaši saputnici i poslovni partneri sa velikim osećajem odgovornosti, možda čak i velikim. Procenite gde vredi uložiti trud uz maksimalan prinos, kladite se gde možete malo manje.

RIBE

Bićete na talasu kreativnog uzdizanja. Pristupite praktičnim pitanjima kreativno i to će biti ključ vašeg uspeha. Vrlo je moguće da se uspostavi neka nova saradnja.

Opširnije