HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. SEPTEMBRA

od strane | sep 23, 2022 | Horoskop | 0 Komentara

Saznajte šta horoskop za vikend 23. do 25. septembra 2022. donosi vašem znaku!

Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022!

Ovan

Mesec u Devici donosi mnoge aspekte u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na zdravlje i navike. Sutrašnji mlad Mesec će učiniti idealnom za sprovođenje promene koje će poboljšati vaš život, dok će istovremeno uticati na vas da odustanete od ponašanja koje vam šteti. Mlad Mesec u Vagi Spaja Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas da se potrudite da se povežite sa osobom za koju žudite. Imate pomoć zvezda.

Bik

Neverovatno ste kreativni tokom perioda kada se Mesec u Devici pridružuje vašoj vladavini planete, Venera, sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vreme za predstavljanje novog projekta ili poboljšanje postojećeg. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja Sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da pristupite poslu na nov, kreativan način i unesete promene u svoju rutinu koje su vam bile potrebne da biste napredovali.

Blizanci

Vaša vlada planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mesec u Devici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. USredotočite se na dom i voljene osobe da biste popravili odnose i obnovili bliskost sa porodicom. U nedelji se Mlad Mesec u Vagi spaja sa Suncem, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i koristite priliku za vaša ljubav. Zvezde vas podržavaju.

Rak

Sa Mesecom u Devici imate sve što vam je potrebno da razvijete mrežu poslovnih kontakata koji će vam pomoći da svoje planove sprovedete u delo. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, omogućavajući vam da poboljšate porodične odnose. Zvezde su vam naklonjene u pogledu novca, očekujte poboljšanje finansija.

Lav

Mesec u Devici u konjukciji Merkur i Venera u vašoj drugoj kuća, usmerava vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake za zaštitu i izbegavanje prevare. Mlad Mesec u Vagi povezuje se sa Suncem, podstičući vas da pogledate svoj odnos sa prijateljima i partnerom i da preispitate način na koji komunicirate. Nove poslovne prilike vam se smeju.

Devica

Mesec u konjukciji Venere i Merkura donosi priliku devicama da se preispitaju ko su, kako ih drugi doživljavaju. Nedeljni Mlad Mesec u znaku Vage se pridružuje suncu,Fokusirajte se na novce. Imate dobru priliku da započnete neki posao, implementirajte ideje koje će vam dugoročno doneti finansijsko blagostanje.

Vaga

Mesec u Devicama u konjukciji sa Venerom i Merkurom osvetliće vaš duhovni život, intuiciju ovog vikenda. Posvetite pažnju na osećanja koja vam se javljaju gotovo tajno, a koja vas ne napuštaju. Bićete ispunjeni mudrošću i imaćete jasan cilj. Nedeljni Mlad Mesec u Vagi Spaja Sunce u vašoj prvoj kući, što vam podiže samopouzdanje, a vi razmišljate o greškama koje ste napravili i kako da ih ispravite.

Škorpija

Ovog vikenda, Mesec u Devici u konjukciji Merkur i Venera u vašem jedinstvenom polju podstiče vas da se povežite sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedna kuća takođe upravlja humanim radom, tako da ne bi škodilo da volontirate ako imate priliku. Nedeljni Mlad Mesec u Vagi spaja sunce, fokusira se na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više bavite ovim aspektom svog života.

Strelac

Ovog vikenda, Mesec u Devici je u konjukciji sa Merkurom , a Venera usmerava pažnju na profesionalni život. Podstiče vas da preduzmete korake koji će vas pokrenuti napred u karijeri koji ste izabrali. Nedeljni mlad mesec u Vagi spaja se sa suncem, što naglašava vašu društvenu i humanitarnu stranu. Ovo su najbolji dani za rad na prijateljstvima, uspostavljanje novih i jačanje starih. Obogatite svoj život.

Jarac

Zemljani Mesec u Devici spaja Venera i Merkur u vašem devetom polju ovog vikenda, ohrabrujući da ga prepustite zabavi, zabavi sa prijateljima i avanturi. Nedeljni Mlad Mesec u Vagi Spaja Sunce na vašem desetom polju, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, ne propustite ovu priliku.

Vodolija

Mesec u Devici ovog vikenda se pridružuje Merkur i Venera, stavljajući fokus na intimnost sa svojim partnerom. Ovog vikenda vodite računa o „papirima“, razgovorima, imovinama i projektima koje delite sa drugima. Nedeljni Mlad Mesec u Vagi se pridružuje Suncu, a ovaj tranzit ima za cilj širenje vidika, širenje polja delovanja, ali i avanture.

Ribe

Mesec u Devici ovog vikenda je u konjukciji Merkura i Venere, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će uticati na vaš odnos sa partnerom. Šta možete učiniti da produžite svoju vezu, ljubav i komunikaciju? Nedeljni mlad mesec u Vagi se pridružuje, što vam pomaže da utvrdite bliskost sa partnerom.

HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. SEPTEMBRA