Horoskopski znaci koji ne mogu da budu sami: Oni moraju biti u vezi

od strane | apr 2, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Neki od nas uživaju u partnerstvima, dok neki vole samoću. Horoskopski znaci koji ne mogu da budu sami su jednostavno pod stresom ukoliko nemaju partnera.

Određeni znaci Zodijaka vole slobodu, ali sa druge strane su oni koji ne mogu da zamisle da kroz život prolaze sami. Određeni horoskopski znaci se osećaju najispunjenijim kada imaju pored koga da se bude i da gledaju filmove i uživaju u dugim šetnjama.

Bik

Bik se jako retko oseća potpunim dok ne pronađe svoju polovinu. Kao znak kojim vlada Venere, oni maštaju o prvim sastancima, romantičnim večerama i zaljubljivanju do ušiju. Ukoliko im telefon ne zvoni od konstantnih poruka, oni će pasti u duboku jamu dosade i očaja. Delovaće kao da je boja nestala iz njihovih života. Njihov cilj je da pronađu dobrog dugoročnog partnera kako bi mogli da uđu u rutinu koja je veoma prijatna za njih. Oni žude za stabilnošću.

Horoskopski znaci koji ne mogu da budu sami: Rak

Rakovima vlada Mesec koji oličava bezbednost na svim poljima, uključujući i emocionalnu sigurnost. Ovaj empatičan znak voli da brine o drugima, ali istovremeno voli da bude i zbrinut. Njima je neophodna stabilnost i lakoća u vezu, tako da se često osećaju izgubljeno i kao da lutaju po mraku kada su slobodni. Uložiće mnogo energije u pronalaženje nekoga sa kim će izgraditi gnezdo. Oni vole da planiraju zabavne sastanke i mala iznenađenja. Oni uvek imaju slatke načine da pokažu da im je stalo.

Vaga

Vage su pod veliki stresom kada su slobodne. Toliko žele da imaju partnera da je poznato da se dopisuju sa drugima, čak i kada su na sastanku. Ako vide da određena veza ne vodi nikud, njihovi umovi će biti okrenuti ka nečem sledećem. Neki bi se čak i zadovoljili i dramatičnom vezom naspram mira samačkog života sve dok imaju sa kim da razgovaraju. One takođe imaju prirodnu moć za flertovanje. Vole ljubav, ali i žude za pažnjom.

Liderina/GettyImagesPlus

Opširnije