Horoskopski znaci koji sasvim slučajno uvek zaborave da vrate novac

od strane | apr 5, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

 Horoskopski znaci koji ne vraćaju novac ne čine to namerno. Nekad se prosto zadesi da nemaju novca kod sebe, a onda posle zaborave. Ili ne?

Svi imamo tog jednog prijatelja koji nam duguje neku simboličnu cifru novca već nekoliko godina. To se uglavnom dogodi tako što nakon zajedničkog izlaska, račun stiže na sto, a onda kreće neugodna podela. Međutim, često se desi da neko plaća karticom, pa se očekuje da se razračunate posle. Ali kod ovih horoskopskih znakova često do toga i ne dolazi.

Horoskopski znaci koji ne vraćaju novac

Ovo su znaci Zodijaka kojima je neophodno nekoliko podsetnika da bi vam vratili novac koji je vaš. Svejedno je da li je u pitanju 200 ili 1200 dinara – njima će trebati večnost da vam to vrate. Neki od ovih znakova će poslati novac nekoliko dana kasnije uz izvinjenje, ali sa nekim možete sačekati i mesece. Iako to može da stvori neugodnosti u odnosu, oni ne menjaju svoju naviku.

Blizanci

Oni su pričljivi i poletni i često su previše zaokupljeni razgovorom da bi uopšte primetili da je račun stigao na sto. Oni se hvataju novčanika tek kada su njihovi prijatelji već platili. Iako su poznati po tome što zaborave da vrate novac, oni govore da imaju mnogo para i da će ih ovog puta zaista poslati. A kako njima vlada Merkur, veoma su ubedljivi u svojim obećanjima.

Nakon što to reše, oni će se vratiti uzbudljivom razgovoru koji su vodili, otići će kući i odmah zaspati. Kada se probude sledećeg jutra, ovaj znak se baš i neće sećati razgovora koji su vodili oko novca, pa je zato neophodno stalno ih podsećati.

Horoskopski znaci koji ne vraćaju novac: Škorpija

Kada je Škorpija sa prijateljima u izlasku, oni ulažu svu energiju da budu što prisutniji. Pošto su introverti, oni imaju društvenu bateriju koja se lako prazni, pa im je neophodno mnogo truda i snage da se smeju i učestvuju u zajedničkom razgovoru. Kada račun stigne nakon ručka ili pića, oni su obično iscrpljeni i žele to da sakriju. Pa kada se neko javi da plati račun, oni izbegavaju da privlače pažnju na sebe.

Umesto da odmah dodaju potreban novac, oni će biti uvučeni u razgovor koji je u blizini potajno se nadajući da niko neće želeti da se prave novi planovi. Kada se konačno vrate kući, moraju da se osamostale kako bi napunili baterije. I pre nego što toga postanu svesni, prošla je cela nedelja, a oni još uvek nisu vratili novac.

Strelac

Postoje dva razloga zašto ovaj znak zaboravlja da vrati novac. Prvi je taj što su previše fokusirani na zabavu. Njihov glavni cilj je da plešu i upadaju u nevolje, a ne da proveravaju stanje na računu. Osim toga, uvek razmišljaju u pravcu da će se stvari vezane za novac na kraju uvek izjednačiti. Oni će platiti nekoliko rundi prijatelja, isto to će učiniti i njeihovi prijatelji i tu se njihova računica zagubi.

Druga situacija je da Strelčevi često i nemaju previše mnogo novca, pa nisu u mogućnosti da plate sve odmah i tamo. Možda se čak potajno nadaju da im niko i neće tražiti da taj novac vrate.

nicoletaionescu/GettyImagesPlus

Opširnije