Horoskopski znaci koji su ljubomorni na braću i sestre: I umeju da budu veoma zlobni

od strane | maj 16, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ne, ovde nije reč o klasičnom blagom rivalstvu između braće i sestara. Znaci koji su ljubomorni na rođake umeju da odu i korak više.

Ovi horoskopski znaci čak i kada su mali, tretiraju svoju braću i sestre prilično loše. Oni su ljubomorni, konkurentni i traže pažnju roditelja samo za njih. Njihovi roditelji se moraju svakodnevno baviti svađama i vikanjem po kuću, a često postoji vreme i kada moraju da nose kacigu mirovne snage.

Ovan

Ako je Ovan prvo dete u porodici, onda je problem još veći. Oni vide svoju braću i sestre kao pretnju i konkurenciju. Predstavnici ovog znaka su veoma sebični i žele da sve bude njihovo. Ne znaju kako da dele stvari i ako njihovi mlađi rođaci nisu poslušni, to će biti veliki problem koji će oni morati da reše na njihov način. Što naravno neće biti baš sjajno rešenje.

Škorpija

Škorpije su veoma ljubomorne i posesivne. One žele sve za sebe. Tačnije, oni žele sve ili ništa. Učiniće sve da preuzmu sve od njihovih braće i sestara jer naravno, to (šta god bilo) pripada samo njima. Postaće zlobni i postavljaće zamku svojim rođacima. Oni su posesivni čak i kad su roditelji u pitanju i veruje da oni pripadaju njemu i ne žele da ih dele sa bilo kim.

Znaci koji su ljubomorni na rođake: Bik

Bikovi funkcionišu na sličan način kao Škorpije. Takođe su veoma posesivni i ljubomorni i žele sve za sebe. Njima je neophodna sva pažnja, svejedno da li je u pitanju odlazak na utakmicu, muzičku priredbu ili samo jednostavno soba u kući. To je dovoljno za njih same i više im ništa ne treba.

Lav

Ostavili smo ga kao poslednjeg, ali nemojte misliti da su manje konkurentni ili ljubomorni od ostalih znakova. Naročito, ako prvorođen, onda su za nijansu zlobniji prema svojim rođacima. To je zato što oseća da je njegov presto kod kuće. Zašto ste došli u porodicu i zašto se svi odjednom bave vama? Ovo je posebno problematično ako se drugo dete smatra slatkim i da privlači pažnju.

Prostock-Studio/GettyImagesPlus

Opširnije