Horoskopski znaci kojima će sve ići od ruke u maju

od strane | maj 4, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Nakon sezone pomračenja, maj nam donosi neke divne prilike. Ovo su horoskopski znaci kojima će sve ići od ruke u maju

Nakon haosa u sezoni Ovna dolazi divna senzualnost sezone Bika (20. april-20. maj), koja nas poziva da usporimo i uživamo u životnim radostima. Lagano šetajte, prepustite se opuštajućim hobijima i pronađite radost u najmanjim stvarima. Uz sezonu Bika, došao je i maj, poslednji mesec proleća, ali najromantičniji i najsenzualniji.

Evo najsrećnijih horoskopskih znakova koji će napredovati tokom ovog perioda i dobiti neke zaslužene nagrade.

Bik

Osećate se prijatno u svojoj sezoni i samopouzdanje se ponovo rasplamsava u vama. Naravno, možda ste se u prošlosti i doživeli poraze, ali ovo je vreme koje omogućava da poželite želju i gledate kako se ona ostvaruje. Šta to čuvate duboko u svom srcu i kako se to poklapa sa onim što želite u svom životu? Želja za priznanjem, ali podsvesni strah od grešaka su dve kontradiktorne želje. Pronađite lepotu u prilagodljivosti i preduzmite korak kojeg se plašite. Već ste dovoljno dobri, verujte.

Lav

Kao što sunce daje svetlost svemu što dodirne, tako i vi dajete svetlost svemu što dođe u dodir s vama. Savršenstvo je proces, a ne destinacija, i ova sezona će vam pomoći da prihvatite to verovanje. Dok pravite korak po korak ka svojim ciljevima – sanjanju, učenju, poboljšanju, razvoju i redefinisanju – bez napora se usklađujete sa svojim ciljevima. Ostalo je samo da naučite da preduzmete akciju i odgovornost.

Škorpija

Slušajte podsticaje svog tela i oslobodite se nekih starih, umrlih veza. Sposobni ste da radite stvari o kojima sanjate. Osećate se iscrpljeno samo zato što svojim materijalnim ciljevima dodajete previše težine. Pokušajte da popišete sva nematerijalna bogatstva koja ispunjavaju vaš život i prestaćete da jurite za materijalnim dobrima, jer ćete shvatiti da ih već sve imate.

Strelac

Dok oslobađate osećanja i ljutnje koje možda gajite iz vremena koje ste zaboravili, počinjete da se osećate slobodnim i da koristite svoje najdublje rezerve samoljublja i dobrote. Vaš pogled na život se menja, kao i vaša percepcija sebe. Bez obzira na nered kroz koji ste prošli, vi ste zreli, spremni i otvoreni da se ponovo zaljubite u život.

Vodolija

Zamislite da imate duha iz čarobne lampe spred sebe. Šta biste poželeli? Gde vas je život doveo i gde želite da idete? Dok pronalazite hrabrost da istražujete nove aspekte sebe, takođe oslobađate svoj duh i krećete se sa tokom života. Imate mesta samo za radost i upravo to vam život nudi.

Ridofranz/istock/gettyimagesplus

Opširnije