Horoskopski znak Bik: Prizemljeni i tvrdoglavi hedonisti koji uživaju u sitnicama

od strane | apr 19, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Horoskopski znak Bik je drugi predstavnik Zodijačkog kruga, a njihova sezona će ove godine trajati od 19. aprila do 20. maja.

Bik je znak kojim upravlja Venera, a on je čvrst, prizemljen i zainteresovan za lepotu prirodnog sveta. On je simbol stabilnosti iako ga mnogi smatraju usporenim. Međutim, njihova najizraženija osobina je svakako tvrdoglavost.

Horoskopski znak Bik: Osobine ličnosti

Bik je znak koji uživa u rutini i stabilnosti. To ih čini veoma pouzdanim, otpornim, vrednim, ali i tvrdoglavim. Sa druge strane, oni su veliki hedonisti i uživaju u ekstravaganciji i lepoti.

Najbolje osobine Bika

Jasno je da kada se Bikovi odluče na nešto, to će se dogoditi na ovaj ili onaj način. Njima vlada Venera, pa nije neobična njihova ljubav prema svemu zemaljskom i čulnom. Ovaj znak ima tendenciju da prihvate sve, što ih čini veoma stabilnim. Sa druge strane, ova stabilnost im nudi neprestanu priliku za rast koju oni rado koriste.

Najgore osobine Bika

Ovaj znak se kreće veoma polako, pa ih zbog toga često optužuju da su lenji. Ponekad ovaj znak mora imati malu pomoć kako bi se pokrenuo. To možete biti u obliku ohrabrujućeg razgovora ili obećanja senzualne nagrade na drugoj strani. Pored toga, oni su opsednuti rutinom i teško će izaći iz zone komfora jer vole da se ušuškaju u udobnost.

Horoskopski znak Bik u ljubavi

Pošto Bikom vlada planeta ljubavi, Bikovi su veoma zainteresovani da se u potpunosti stope sa partnerom. Njima je neophodno da se osećaju voljeno, utešeno i stabilno u vezi. Oni kada se vežu, onda se vežu za ceo život. Veoma su romantični, ali očekuju vašu punu pažnju u svakom trenutku.

Za predstavnike ovog znaka, seks i ljubav su zauvek isprepleteni. Oni žele da u potpunosti budu prisutni u iskustva koja se događaju u spavaćoj sobi. Međutim, oni umeju da budu u potpunosti beskompromisni. Zapamtite, recept za ljubav sa njima je više harmonije, manje drame.

Kompatibilni znaci sa Bikovima

Jasno je da ne postoje apsolutna poklapanja kada je astrološka kompatibilnost u pitanju. Oni imaju tendenciju da zahtevaju podršku, doslednost i ljubav od svojih odnosa – a isto će vam ponuditi zauzvrat. Oni će funkcionisati sa svakim sa kime mogu da stvore kompromis i kome neće smetati njihova tvrdoglavost.

Kompatibilni znaci

Najkompatibilniji znaci za horoskopski znak Bik za prijateljstva i romantične veze su Škorpija, Devica i Jarac. Iako su možda Škorpije iznenađujući znak na ovoj listi, ponekad se suprotnosti privlače. Naravno, oni se dobro slažu i sa drugim Bikovima.

Nekompatibilni znaci

Predstavnici ovog znaka se ne slažu sa Lavovima i Vodolijama. Lavovi žude za avanturom i pažnjom što može da iritira prizemljenog Bika. Istovremeno, Vodolije imaju tendenciju da budu previše nezavisne i nepredvidive za Bikove.

Počinje sezona Bika 2024: Sunce menja znak u petak i evo šta nam to donosi

max-kegfire/GettyImagesPlus

Opširnije