Koja je njegova slabost po horoskopskom znaku?

od strane | apr 16, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Muškarci nikada ne žele da pokažu svoje mane i strahove. Međutim, astrologija nam u tome može pomoći. Evo koja je slabost muškarca po horoskopskom znaku.

Koliko muškaraca znate koji će jasno da kažu čega se plaše i koje su njihove slabosti? Međutim, istina je da oni imaju komplekse i slabosti isto kao i žene. Jedan od načina da saznate šta je to što je njihov najveći strah, jeste da znate koji je njegov horoskopski znak.

Ovan

Njihov najveći strah je da neće biti na prvom mestu. Oni teže da budu prvi u svemu i zaboravljaju da je to nemoguće. Uprkos svom samopouzdanju i urođenim liderskim kvalitetima, oni su izuzteno podložni neuspehu i kritikama. Dakle, ako želite da uspete u odnosu sa njim, nikada nemojte sumnjati u njihove talente i sposobnost.

Bik

Bikovi se plaše gubitka stabilnosti u životu. On je veoma materijalistički znak, a takva vezanost za komfor često ometa dozvoljavanje promena u životu i izaziva tvrdoglavost. Za predstavnike ovog znaka su podjednako važna pitanja finansijske stabilnosti i blagostanja. Dakle, važno je da vodite računa o njegovoj emotivnoj udobnosti i da ne gubi osećaj stabilnosti.

Slabost muškarca po horoskopskom znaku: Blizanci

Blizanci ne mogu da podnesu da nemaju autoritet i da ih drugi ne poštuju. Oni se plaše da budu neshvaćeni i poštovani. Za njih je veoma važno da se čuje njihovo mišljenje. Oni sebe smatraju stručnjacima, a obično je veoma duhovit i zanimljiv sagovornik. Dakle, ako želite dobar odnos sa ovakvim muškarcem morate ih slušati sa interesovanjem i slagati se sa njihovim mišljenjem.

Rak

Predstavnici ovog znaka će se uvek bojati da nisu dovoljno dobri. Oni su jedan od najosetljivijih znakova. Od njih ne treba očekivati objektivnu percepciju situacije. Rakovi se plaše da će ih neko videti kao glupe, neprivlačne i nedovoljno uspešne. Pokažite Raku odanost i razumevanje. Naglasite da su vam njegova osećanja dragocena.

Lav

Naravno, strah ovog znaka je da bude neprimećen i neprepoznat. Lavovi prosto moraju da budu u centru pažnje i posebno im je teško da priznaju svoje greške. Ako ih ljudi ne cene ili ne primećuju, ovo je za njih najgora kazna. Najbolje bi  bilo da ne kritikujete ovaj znak i nemojte ga ubeđivati da je njegovo mišljenje ili ponašanje pogrešno.

Devica

Muškarci Device se plaše da budu nesavršeni i da ne žive po sopstvenim standardima. Oni su perfekcionisti i imaju tendenciju da budu uhvaćeni u detalje i previše su kritični prema sebi i svetu. Dakle, da biste se izborili sa ovim njihovim strahom, nemojte ni slučajno da im se smejete. Slušajte ih sa empatijom.

Slabost muškarca po horoskopskom znaku: Vaga

Vage se najviše od svega plaše ulaska u otvorene sukobe jer su vaši odnosi uništeni. Predstavnici ovog znaka teže da izbegavaju napetost u komunikaciji i često se ponašaju neodlučno i odlažu važne odluke. Njegova želja za pravdom je neutoljiva. Budite strpljivi i podržite ih kada se susreću sa teškim odlukama. Ponudite svoju pomoć, ali ih nemojte pritiskati.

Škorpija

Strah ovog znaka je da bude nevoljen i izdan od strane voljenih. Oni svoju ranjivost kriju pod maskom odvojenosti  i neranjivosti. Duboko u sebi kriju pritužbe i bol. Kao i svi drugi, oni zaista žele ljubav. Često su iz ovog straha na početku veze ljubomorni i kontrolišući. Pokažite mu pouzdanost i predanost i budite iskreni u svojim delima.

Strelac

Njihov najveći strah je da budu ograničeni i da izgube svoju slobodu. Oni su avanturisti po prirodi. Veoma im je važno da osete priliku da slobodno istražuju svet, uče nove stvari i razvijaju se. Suočavanje sa rutinom nije ono što pristaje ovim muškarcima. Oni imaju stalnu želju za promenom i izbegavanjem obaveza. Veoma je važno da podržite njihovu želju da uče nove stvari i dajte im više slobode u odnosima.

Jarac

Za njih je gubitak statusa i poštovanja od voljenih najveća kazna. Oni žele da imaju status i priznanje u društvu. U odnosima su njihovi kompleksi takođe povezani sa željom za savršenstvom. Oni mogu da brinu da nisu u stanju da zadovolje sve potrebe i očekivanja svog partnera što dovodi do preterane samokritičnosti. Pokažite mu da cenite njihove napore i dostignuća, ali ih podsetite da vaša ljubav i poštovanje ne zavise od njihovog uspeha.

Slabost muškarca po horoskopskom znaku: Vodolija

Najveći strah Vodolija je da je život previše banalan. One se plaše da izgube svoju individualnost, teže slobodi izražavanja i plaše se da budu ograničene bilo kakvim grupnim normama. One žele da budu originalni i plaše se da utonu u tupost. Njih najviše plaši odgovornost. Međutim, muškarci Vodolije vole kada se ceni njihov izuzetan um. Umesto toga mu se obratite za pomoć, oni ne da će rado pomoći, već će vam na svoj način zahvaliti što ste učinili da se oseća jedinstvenim.

Ribe

Ribe se plaše da će biti pogrešno shvaćeni i odbačeni. Muškarci Ribe su izuzetno emotivne, osetljive i ranjive. Zbog toga se plaše da ne budu pogrešno shvaćeni i odbačeni i često su skloni izbegavanju stvarnosti. Zavisni su od tuđih mišljenja. Zbog toga je veoma važno pokazati razumevanje za osećanja ovakvog čoveka, potvrđujući da vam je njegov unutrašnji svet dragocen.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila: Čuvajte se sagorevanja

Kiuikson/GettyImagesPlus

Opširnije