Koji horoskopski znaci su stvoreni za brak, a koji za neobične veze?

od strane | maj 6, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Mnogi ljudi pri upoznavanju potencijalnog partnera posebnu pažnju obraćaju na njegov horoskopski znak. Ovo pitanje ponekad zabrinjuje dame, a u poslednje vreme ni muškarci nisu ništa manje upućeni u karakteristike horoskopskih znakova. Da li ste takođe upućeni u to koji su horoskopski znaci stvoreni za brak, a koji za neobične veze?

Upravo zbog karakteristika koje se vezuju za određene horoskopske znakove, mnogi Blizanci smatraju dobrim seksualnim partnerima, a Bikove i Device najboljim kandidatima za zasnivanje porodice. Jarčevi uglavnom nisu prvi izbor za ozbiljne veze.

Ako govorimo o opštim karakteristikama koje krase Bika i Device, ovi predstavnici zemaljskih znakova su pogodni za osnivanje porodice. Ozbiljni su, odgovorni, uravnoteženi, fokusirani na porodicu. S druge strane, Bikovi a Device nisu najbolji izbor za zajednički život. Oba znaka karakterišu tvrdoglavost i egocentričnost. Bikovi vole da vrši pritisak na svoje partnere i nisu fleksibilni.

Kada su Device u pitanju, one umeju da budu veoma zahtevne kada je u pitanju svakodnevni život. Zbog toga su Blizanci pogodniji za ljude koji traže lakše i prijateljske odnose uz zadržavanje lične nezavisnosti. Kako postoji mit da su Blizanci pogodan znak za jednokratne veze, to nije uvek slučaj. Oni su jednostavni i opušteni u novoj vezi i definitivno nikada ne idu glavom u zid.

Koji horoskopski znak više voli da bude sam?

Škorpije su znak koji ima veliku moć i razornu energiju sa kojom mnogo ne mogu da podnesu. Oni život vide kao bojno polje i ponašaju se u skladu sa tim. Škorpije su poznate po svom neprijatelju, osvetoljubivosti i nepoverenju. Mnoge Škorpije svesno biraju da budu same umesto da pokušavaju da se uklope sa drugim. Shvataju da imaju veoma svadljiv karakter i retko pokušavaju da promeni nešto u sebi.

Jarčevi veoma teško pronalaze partnera jer su veoma razumni i zbirljivi. Međutim, ako upoznaju osobu koja im odgovara, biće joj verni do kraja života. Ipak, Jarčevi se smatraju usamljenim ljudima koji vole lake veze koje ispunjavaju njihove užurbane dane. Postavljaju vrlo jasne granice da li žele nešto ozbiljno ili kratkoročnu avanturu i nije im teško da preuzmu inicijativu.

Kada nepoznate osobe koja bi potencijalno mogla da bude vaš partner, da li se raspitujete i o njegovom horoskopskom znaku i da li verujete da horoskop može da predvidi sudbinu vaše potencijalne veze?

Jovana JevtićSrdjanns74/Getti Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije