Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Pripremite se na važne promene

od strane | jun 9, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna nam donosi niz promena koje skoro, pa nemoguće izbeći. Evo šta vam donosi naredna sedmica.

Tokom cele nedelje očekuju nas napeti kvadrati između raznih planeta. Upravo zbog toga će najznačajniji dani za ljubav biti ponedeljak i utorak i vikend. Budite spremni da se suočite sa promenama koje nastupaju i da se udubite u svoja osećanja.

Ovan

U toku ove nedelje ćete promeniti način ponašanja i možda ćete postati manje impulsivni i praktičniji. Međutim, to vas neće sprečiti da održavate prijatnu komunikaciju sa voljenom osobom. To će i dalje ostati glavna komponenta vaše veze. Najbolji dani za ljubav su ponedeljak, utorak, subota i nedelja.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Bikovi će ove nedelje postati strastveniji i avanturistički nastrojeni. U tome nema ništa loše, ali u početku njihova aktivnost može biti samo na njihovu štetu. Ovo posebno važi za one koji su rođeni u aprilu. Zvezde preporučuju da pažljivije birate kako se ponašate u ponedeljak i utorak.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Blizanci

Blizanci bi ove nedelje trebalo da uživaju u prijatnim aspektima situacija koje im se nameću jer početni period u vezama nije beskonačan. Svaka priča se dalje razcija, a promene se mogu primetiti u atmosferi komunikacije ili sopstvenom raspoloženju. Iskoristite početak i kraj nedelje za ljubav.

Rak

Za predstavnike ovog znaka, nedelja može da postane period prijatnih predznaka i predosećanja u ličnom životu, ali i sumnji. Glavna tajna uspeha u ljubavi nije da preduhitrite događaje, već da verujete da je ono najbolje odmah iza ugla.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Pokušajte da izvučete sve što je najbolje iz situacije kako biste ojačali romantične veze koje su vama važne jer bi u suprotnom oni mogli postati samo prijatna epizoda. Trebalo bi da se uzdržite vođenja ljubavi u ponedeljak i utorak, dok je vikend najpogodniji za ljubavne poduhvate.

Devica

Zaljubljene Device treba da budu posebno oprezne od srede do petka. Greške napravljene u ovom trenutku u romantičnim vezama same po sebi nisu previše kritične, ali u trenutnoj situaciji se mogu stvoriti prepreke kao što su problemi sa poverenjem.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Vaga

Učinite sve što možete da učvrstite svoje ljubavne pobede i održite romantične simpatije. Očuvanje linija komunikacije i duhovnog kontakta je posebno važno ako se pred vama nazire bauk razdvajanja. Svi kontakti i sastanci će biti dvostruko vredni u subotu i nedelju.

Škorpija

Događaji ove nedelje su pogodni za to da sačuvaju iluziju ljubavi, lakoće ili misterije u ličnom životu u zavisnosti od toga čemu teže. Međutim, jak instinkt koji Škorpije imaju će im skrenuti pažnju na to da ove niti nisu baš preterano jake. Ovo nije najbolje vreme za početak nove veze.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevi bi mogli primetiti znake predstojećih promena u odnosima. U neobaveznim romansama, interesovanje će izbledeti, a oni koji su u srećnoj vezi bi se mogli suočavati sa sumnjama u odnosu. Izbegavajte da u periodu od srede do petka razgovarate o važnim temama.

Jarac

Jarčevi koji su zaljubljeni treba da se sete toga da ideje, planovi i osećanja koji su se pojavili ove nedelje nisu mnogo trajni. Izrečene reči neće baš uvek biti iskrene. Ali iz ovoga nema potrebe izvlačiti tužne zaključke. Najčešće će nedostatak jasnoće biti stvoren ne prevarom i slabošću, već privremenom prelaznom situacijom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Vodolija

Vodolije ne bi trebalo da dugo odlažu svoje romantične planove. Ako dobra ideja nije sprovedena u delo ili vam je na pamet pala odlična spontana misao, bolje je da sprovedete plan tako što ćete za tu svrhu izabrati subotu ili nedelju. U ponedeljak i utorak je bolje izbegavati ljubavne inicijative.

Ribe

Ove nedelje gotovo svi putevi vode ka ljubavni iluzijama, razočaranjima i ćorsokacima, a ponekad i samoobmani. Najsigurniji način da se ovo izbegne je uzdržanosti. Zvezde vam savetuju da se sumnjiva priča na vreme prekine i odustane od svake nove inicijative lične prirode.

PeopleImages/GettyImagesPlus

Opširnije