Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Stavite tačku na odnose iz prošlosti

od strane | maj 12, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja nam donosi odlučnost da prekinemo sve ono što predugo traje i što nas muči.

Tokom ove majske nedelje za određene predstavnike Zodijačkog kruga, najbolje vreme za ljubav biće od ponedeljka uveče do srede ujutru, dok će za druge to biti četvrtak i petak. U svakom slučaju, za većine znakova nedelja će biti prijatna, dok će neki morati da donose veoma važne odluke.

Ovan

Od ponedeljka uveče, pa do srede ujutru vreme bi trebalo da posvetite isključivo odmoru. To će vam omogućiti da osetite životopisne emocije i da se zabavite kao i da imate vremena da završite važne razgovore. Mogući su dodatni troškovi u ime ljubavi.

Bik

Tokom prve polovine nedelje, Bikovi će očekivati mnogo, ali će mnogo i dobriti. U petak i subotu njehove romantične misli će biti realnije. U ovom trenutku bi ipak trebalo da znaju da je vrhunac sreće kratkotrajan. Vreme je da razmišljamo ne o novim poklonima sudbine, već kako da budemo zahvalni za ono što imamo.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Blizanci

Tokom druge polovine nedelje, razmišljanje Blizanaca će postati pragmatičnije i realnije. Mnogi će početi da razmišljaju ne samo o romantičnoj strani svojih ljubavnih planova već i o materijalnom delu. Ovo je vreme kada će prepreke biti lako preći i kada će se vaše nade ostvariti.

Rak

Moguće su promene u formatu komunikacije sa voljenom osobom koje nisu uvek dobrodošle i zgodne. Srećom, ima prostora kada možete da igrate na sigurno, ipak najbolje bi bilo da se dogovorite kako ćete komunicirati u bliskoj budućnosti. O važnim detaljima je najbolje da se dogovorite u četvrtak i petak.

Lav

Ova nedelja će biti nepredvidiva za predstavnike ovog znaka. Čak i ako ste u srećnoj vezi, moguće je da ćete naići na privremeni ćorsokak. Bolje je da sebi postavite važna pitanja u periodu od ponedeljak uveče do srede ujutru. Ukoliko dođe do nove ljubavi, nemojte je forsirati.

Devica

Device koje su u paru bi trebalo da iskoriste četvrtak i petak kako bi uhvatili poslednje dane jedinstvenog perioda u ličnom životu. Zvezde savetuju da se zahvalite sudbini za događaje tokom poslednjih nedelja koje su vam pružile susret sa ljubavnim idealom ili bezbolnog oslobađanja od iluzije.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Vaga

Vage će u toku ove nedelje doživeti poslednju fazu romantične avanture ili ljubavne krize koja ih je dovela do transformacije, slobode ili veoma originalnog pogleda na odnose. Uz novu prijatnu fazu dešavanja, moguće je da će doći do zastoja. U nedelju je verovatan trenutak malodušnosti ili nelagodnosti u komunikaciji.

Škorpija

Škorpije su prinuđene da ostanu u senci svoje blistave i svojeglave strasti, ali se situacija u njihovim ljubavnim odnosima postepeno menja. Oštri i radikalni preokreti će biti malo verovatni, ovi osetljivi znaci već osećaju početne znake promene.

Strelac

Strelčevi ne bi trebalo da preuzimaju bilo šta ozbiljno u ličnom životu. Okolnosti su tranzicione prirode i bilje je čekati nego žuriti i preduhitriti trenutne događaje. Jedini izuzetak je okončanje afere, posebno ako je službena ili slučajna.

Jarac

Ove nedelje će Jarčevi osećati prijatne emocije posebno u četvrtak i petak. Nemojte propustiti ove dane ako želite da ostvarite uspehe uoči predstojećih eventualnih promena. Ili se bar potrudite da lepo završite neobičnu ljubavnu priču.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Vodolija

Događaji ove nedelje mogu da stvore osećaj ćorsokaka kada je ljubav Vodolija u pitanju. Međutim i najpronicljiviji predstavnici znaka će osetiti približavanje novog prijatnog perioda. Postoji nada za brzu transformaciju romanse na bolje ili za pojavu novih prilika u ljubavnim vezama.

Ribe

Zvezde ove nedelje savetuju Ribama da dovedu stvari u red u svom ličnom životu koliko je to moguće. Važno je da dođete do pravih otkrića i darova sudbine u ovoj oblasti. Ako vas u četvrtak ili petak voljena osoba pozove na razgovor ili sastanak, nemojte odbijati ponudu.

Crvene zastavice Zodijačkih znakova: Ovo su njihove loše strane u vezi

petrenkod/GettyImagesPlus

Opširnije