Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Čuvajte se dvosmislenosti

od strane | apr 14, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila donosi nam prelazak Sunca iz znaka Ovna u znak Bika. Međutim, nedelja nosi dvosmislene izazove.

Komunikacija će mnogim predstavnicima Zodijačkog kruga biti veoma prijatna, ali se morate čuvati obmana i uzaludnih nada. Neke situacije će biti veoma dvosmislene. Najbolji dani za romantična dešavanja će biti utorak i sreda.

Ovan

Ove nedelje ćete biti zauzeti sa sastancima sa simpatijom ili bar maštanjem sa njom. Komunikacija će biti obojena prijatnim emocijama, komplimentima i duhovitim šalama. Neki Ovnovi će morati da balansiraju između dve simpatije. Ako imate nešto da kažete, recite to pre vikenda.

Bik

Mnogi Bikovi će imati problema da se odupru neobaveznom flertu, tajnoj prepisci ili zabavnoj, laganoj avanturi sa primesama dvosmislenosti. Za one Bikove koji su previše lako podlegli šarmu trenutka, petak i subota će im pomoći da shvate svoje prave prioritete.

Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Blizanci

Budite aktivni tokom radne nedelje kako biste iskoristili prilike koje vam se pružaju. tokom vikenda, komunikacija sa simpatijom će i dalje imati onaj početnički šarm. Međutim, okolnosti će se delimično promeniti. Neke prijatne prilike mogu biti izgubljene, privremeno ili zauvek.

Rak

Rakovi rizikuju da uđu u začarani krug sa romantičnim vezama i ličnim razgovorima. Napredak u razvijanju romanse ili ispunjavanju obećanja može se pokazati kao prijatna iluzija, a sama komunikacija može biti problematična. Mnogi predstavnici znaka će imati osećaj da se nisu makli sa početka.

Lav

Zvezde poručuju Lavovima da će ove nedelje imati mnogo prijatnih trenutaka u komunikaciji sa voljenom osobom. Međutim, za najaktivniji kontakt sa njim je bolje koristiti radne dane (posebno utorak i sreda). Za vikend se može promeniti ljubavna situacija, deo vaših planova ili status veze.

Devica

Tokom ove nedelje Device ne treba da se iznenade ako odjednom izgube međusobno razumevanje sa svojom simpatijom u petak ili subotu. Uprkos tome što će univerzum biti na vašoj strani, ovih dana se može pokazati da imaju manje sreće u ljubavi jer ćete se ponašati po navici, a ne kako vas trenutak nosi.

Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Vaga

Ove nedelje zvezde vam savetuju da češće budu sa svojim partnerom i uživaju u njihovom društvu. Najskladniji dani za komunikaciju o intimnim temama su utorak i sreda. U ponedeljak i nedelju vam neće škoditi da budete malo diplomatičniji i pažljivji. Neće biti svađa, ali obratite pažnju na sumnjive tragove.

Škorpija

Škorpije će morati da se prilagode situaciji i da se sete da su neki njeni aspekti, iako su delovali kao dugotrajni, ipak privremeni. Mnoge strastvene želje će se pokazati kao hir koji će ubrzo biti zaboravljen. Nema smisla graditi dugoročne planove na osnovu njih.

Strelac

Utorak i sreda će biti najbolji dani za susrete sa simpatijom. Biće i dobrih preduslova za prijatan izlazak u nedelju uveče. Moguće je da će vam se dodati još briga i da će se raspoloženje promeniti iz lirskog u pragmatičnije.

Jarac

Predstavnici znaka koji su zaljubljeni bi trebalo da se u ponedeljak i nedelju ponašaju veoma oprezni. Nema potrebe da strahujete od kriza i stresa, ali postoje preduslovi za dvosmislene trenutke koji će vašem partneru delovati smešno, ali mogu da unesu sumnju ili nespretnost samim Jarčevima.

Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Vodolija

U toku ove nedelje, Vodolije će imati najskladnije trenutke u ljubavi u utorak i sredu. Međutim, budite pažljivi jer prijatna komunikacija ovih dana može da podstakne preveliku nadu i da vas podstakne da pređete granicu. U nedelju uveče se očekuju lepe vesti i međusobno razumevanje.

Ribe

Ribama se savetuje da ne diktiraju pravila i da je bolje da prilagode interakciju sa predstavnicima drugog pola zahtevima situacije. Ovo nije najbolji period za ispoljavanje uporne inicijative i pokušaje da se veze izgrade jednom za svagde ili da dobijete izvesnost u njima.

LightFieldStudios/GettyImagesPlus

Opširnije