Ljubavni horoskop od 18. do 24. marta: Budite iskreni i razbijte iluzije

od strane | mar 17, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 18. do 24. marta donosi period u kome će biti veoma važno razumeti svoje emocije i sagledati realnu sliku.

Tokom ove nedelje će se dogoditi značajni planetarni aspekti. Sunce će preći u znak Ovna, a Mars će preći u znak Riba. Ovakav horoskop će uticati na sve nas tako što će dovesti do preispitivanja odnosa.

Ovan

Predstavnicima ovog znaka će voljena osoba biti neophodna kao sagovornik, ali će nailaziti na poteškoće da to i ostvare. Da biste ostvarili aktivnu komunikaciju, najbolje je da to uradite u sredu ili četvrtak. Za vikend ćete morati malo da izmenite svoje ponašanje, tj. da se prilagodite potrebama svoje strasti.

Bik

Većina Bikova će ove nedelje praviti pauzu u svojim vezama. Krajem nedelje će biti jasno da li će to imati efekta. Velika je verovatnoćna da će njihov partner odustati i prihvatiti nove uslove igre. Horoskop vam savetuje da zapamtite šta znači poniznost i možda onda nećete morati da se prilagođavate tokom celog života.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. marta: Blizanci

Blizanci često deluju prevrtljivi, a ponekad su samo previše entuzijastični i zaljubljeni. Oni koji su dali srce nekom će posebno strpljivo čekati priliku da otvoreno izraze svoja osećanja. Tokom vikenda, romansa će dobiti novi obrt koji može biti emocionalno intenzivan, ali potencijalno problematičan.

Rak

Rakovi su idealisti i imaju tendenciju da ostanu verni svojim ljubavnim idealnima. Nije bitno da li je u pitanju fantaziranje o budućnosti ili sećanje na prošlost, kao ni to da li je u pitanju neko ko je blizu ili daleko. Njihov ideal je oličen u određenoj ličnosti. Vikend će doneti novu dinamiku i nadu u sreću.

Lav

Lavovi će postati sigurniji u sebe što će povećati njihove šane da pronađu ljubav ili poboljšaju odnose. Najčešće je u pitanju ova druga opcija jer nisu svi Lavovi spremni za nove avanture. Mnogi Lavovi su fiksirani na onu osobu koja im je već osvojila srce, čak i ako im još nije donela sreću.

Devica

Device bi mogle da govore o ljubavi na veoma hrabar i razigran način iako u stvarnosti i nisu toliko slobodne. Mnoge Device će biti psihološki zavisne od svoje strasti ili će ostati zaglavljeni u dosadnoj vezi. Za vikend će se možda pojaviti neko ko će vam predstavljati rivala ili partner može postati razdražljiv.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. marta: Vaga

Vage ove nedelje očekuje zanimljivi obrt, što će biti logičan sled nakon nedavnih dešavanja. Oni koji su zauzeti će možda imati problema da usklade posao i zdravlje. MOguće je da će oba partnera postati tajnovita u vezi.

Škorpija

Privatni život Škorpija će ove nedelje biti prilično stabilan, pa će moći unapred da ga planiraju, kontrolišu njegov tok ili da predvide dešavanja. Ovog vikenda se očekuje novi preokret koji će im omogućiti da naprave korak i uberu plodova. Odlazak na romantičan vikend nije loša ideja.

Strelac

U toku ove nedelje, Strelčevi će shvatiti da se romantične priče ne razvijaju uvek u pravcu u kom žele. Imaćete osećaj da vam stvari izmiču iz ruku. Tokom vikenda, romansa će ući u potencijalno izdajničku i kritičnu fazu. Opasno je graditi odnose samo na emocijama, kao i na iluzijama i obmanama.

Jarac

Tokom ove nedelje, ljubavne veze doneće Jarčevima više radosti ako unapred isplaniraju sve, odaberu mesto i vreme za izlaske. Zvezde vam savetuju izbegavanje dugih razgovora sa škakljivim pitanjima i situacijama u kojima je neophodna improvizacija.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. marta: Vodolija

Tokom ove nedelje, okolnosti će naterati Vodolije da promene pravac delovanja. Za neke predstavnike znaka će to značiti kraj romanse, ali će većina predstavnika znaka radije ne odustati od svojih osećanja – posebno ako je u vezu već uloženo mnogo sredstava i mentalne energije.

Ribe

Horoskop vam ove nedelje preporučuje da ne odustajete od osećanja i nade u ličnu sreću. Međutim, nepažljive Ribe ipak treba da preduzmu mere predostrožnosti i da ne forsiraju događaje. Sačekajte vikend da biste preduzeli ove korake. Tek tada će se pojaviti potrebna energija i okolnosti će početi da se menjaju.

Jovanmandic/GettyImagesPlus

Opširnije