Ljubavni horoskop od 22. do 28. aprila: Ko treba da napravi pauzu u vezi?

od strane | apr 21, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 22. do 28. aprila nam donosi pun Mesec u Škorpiji i početka dirkentog kretanja Merkura.

Mnogi predstavnici Zodijačkog kruga će se suočavati sa izazovima. Dok je nekima preporučljivo da stave tačku na odnose, drugi bi trebalo da budu strpljivi i da ne reaguju impulsivno. Pogodni dani za ljubavna depavanja su ponedeljak, petak i subota.

Ovan

Ove nedelje ćete doći do nekih rezultata u vašem životu. Ovo može biti završetak romantične priče, delimičan izbor ili donošenje odluke po pitanju koje vas dugo muči. Dobri dani za ljubav su ponedeljak, petak ili subota.

Bik

Bikovi bi u toku ove nedelje mogli da stave tačku na ljubavne avanture. Slučajne veze i simpatije romantične prirode će na ovaj način biti iscrpljene, ostavljajući prostor za prava osećanja i svesniji intenzitet odnosa.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. aprila: Blizanci

Predstavnici ovog znaka će imati sve manje vremena za nastavak prijatne i lake romantične komunikacije. Ako vam je neko zapao za oko, pokušajte da im priđete na zanimljiv način. Sve dogovore i obećanja za budućnost bi trebalo da obavite pre Uskrsa.

Rak

Rakove ove nedelje očekuje nastavak romantične veze. Međutim, ako se nadate jasnim odgovorima povodom problematičnih pitanja, od toga neće biti ništa. Zvezde vam savetuju da u takvim slučajevima napravite pauzu i sačekate sledeću nedelju. Onda su mogući novi obrti.

Lav

Tokom ove nedelje, Lavovi će biti veoma uspešni na romantičnom planu, čak iako će to biti samo zanimljivi intelektualni razgovori i trenuci slaganja u detaljima. Nikakve spoljne okolnosti ne mogu da utiču ako među vama postoji ljubav i prava hemija.

Devica

Device ne treba da uznemirava ako se izgubi nit nedavne komunikacije sa partnerom, tema za dopisivanje ili inspiracija za flert. Moguće slabljenje interesovanje je samo privremeno emocionalno sagorevanje koje ne isključuje nastavak veze u bliskoj budućnosti.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. aprila: Vaga

Vage ne bi trebalo da odlažu razgovor sa svojim partnerom ako žele da kažu ili da čuju nešto važno. Najbolje bi bilo da ovaj važan razgovor obavite u ponedeljak, a ako to nije moguće, onda je najbolje da to bude petak ili subota. U vezi se sprema kriza koja bi ubrzo mogla doći do kraja.

Škorpija

Škorpije mogu da dožive talas jakih osećanja od utorka do četvrtka uveče. U ovom trenutku je važno da pribegnete spasonosnom, poznatom obrascu ponašanja kako njihove nasilne emocije ne bi previše uzburkale ljubavni čamac. U osećanjima vašeg partnera se mogu pojaviti nove nijanse.

Strelac

Strelčevi ne bi trebalo da propuštaju sastanke kako bi se se održala laka i prijatna komunikacija. Već u ponedeljak se vredi sastati i dogovoriti se oko važnih gledišta na vaš odnos i vezu. Bolje je unapred sprečiti probleme koji mogu nastati.

Jarac

U toku ove nedelje će biti završen period ambivalentnosti i neizvesnosti. Zvezde vam savetuju da se ne plašite rizika kako biste konačno razjasnili situaciju i podvukli crtu što i jeste cilj. Takođe, ne preporučuje se započinjanje nove romanse.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. aprila: Vodolija

Za Vodolije će se ove nedelje završiti nedavna prijatna faza ljubavnih odnosa, što ne znači i da je cela priča gotova. Mnogi predstavnici znaka će biti svesni da sledi nastavak. Važno je da ne požurujete stvari: sve što vam je sudbina spremila dogodilo se u pravi dan i čas.

Ribe

Ribe ne bi trebalo da žure sa radikalnim inicijativama u svom ličnom životu. Produžite ovo aprilsko raspoloženje i nastavite da obnavljate odnose. Prekid nasilnih strasti će koristiti mnogim Ribama: shvatiće da su spremni da nastave romansu ili za novu ljubav.

Najgori cimeri Zodijaka: Sa njima je život pakao

Jacob Wackerhausen/GettyImagesPlus

Opširnije