Ljubavni horoskop od 22. do 28. januara: Sumnja će uvući i u najstabilnije veze

od strane | jan 21, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 22. do 28. januara donosi napete odnose u vezi. Dok će neki biti primorani da veruju intuiciji, drugi moraju da se suzdrže impulsivnih reakcija.

Početkom nedelje Venera će preći u Jarca, a sredinom nas očekuje pun Mesec u Lavu koji će izazvati ekstravaganciju i razdražljivost kod određenih znakova. Međutim, horoskop nalaže da će se raspoloženje popraviti krajem nedelje. Najbolji dan za ljubavne aktivnosti je nedelja.

Ovan

Ove nedelje Ovnove očekuju velike promene u njihovom ličnom životu. Oni koji su doživeli romantičnu fazu veze, biće suočeni sa potrebom da je prekinu ili da unesu promene u komunikaciju sa onima koji ih interesuju. Predstavnici koji su u potrazi sa srodnom dušom mogu je pronaći na poslu ili u drugim neromantičnim okolnostima.

Bik

Ove nedelje zvezde obećavaju Biku dobre promene u ličnom životu. Za Bikove koji su već u vezi, važno je da ne gube vreme i da ne konsoliduju vezu u njenoj harmoničnoj fazi. Još nije kasno da usamljeni i razočarani Bikovi pronađu sreću o kojoj sanjaju. Najbolji dan za sastanke je nedelja.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. januara: Blizanci

Blizanci će ove nedelje morati da kombinuju strast i praktičnost u odnosu sa voljenom osobom. Harmonija na nivou seksualnih preferencija, poslovnih prilika i svakodnevnih navika će početi da igraju veoma važnu ulogu. Ljubavi koje su izgrađene na laži ili prevari mogu biti  završene.

Rak

Rakovima će ove nedelje najbolji prijatelj biti njihova intuicija, ali je takođe veoma važno i da veruju svojim očima i ušima. U trenutnoj situaciji je bolje da nema suvišnih polutonova jer verovatno i ono za šta mislite da vam se čini, verovatno vam se ne čini. Bolje je da sve tumačite u bukvalnom smislu. Nedelja je povoljan dan za ljubavne sastanke.

Lav

Tokom ove nedelje period od četvrtka do subote će biti značajan za predstavnike ovog znaka. Prilikom prilagođavanja na novu sredinu, preporučljivo je da održavate ravnotežu između svojih interesa i ambicija partnera. Samopoštovanje je njima jednako važno kao i vama. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, raspored uloga se može promeniti.

Devica

Početak nedelje bi mogao biti problematičan za Device, ali sve će se vrlo brzo razrešiti. Vaš lični život će postati veoma bogat. Život će vam dati priliku ne samo da sanjate, već i da delujete, bez obzira na namere koje imate i kojoj fazi je vaš odnos. Nedelja će biti povoljan dan.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. januara: Vaga

Ova nedelja će za vas predstavljati važan period u ličnom životu koji vam može stvoriti niz stresnih situacija, ali će vam takođe pomoći i da donesu neke odluke kao što je raskid veze. Za parove koji nameravaju da ostanu zajedno, bolje je da zaboravite na razlike i udružite snage za zajednički cilj.

Škorpija

Sudbina će Škorpijama dati priliku da ojačaju svoju vezu bez obzira u kojoj se fazi nalazi. Ovo je takođe idealno vreme za početak nove veze: harmoničan početak će pomoći da se stvori čvrsta osnova koja se ne plaši neočekivanih iznenađenja. Povoljan dan će biti nedelja.

Strelac

Zvezde Strelčevima nude novi praktičan format za ljubavne veze koji će maksimalno biti prilagođen njihovoj trenutnoj stvarnosti. Mogli biste da započnete zajednički posao sa vašim partnerom, ali budite svesni da bi takvoj zajednici u jednom momentu mogla početi da nedostaje romansa.

Jarac

Događaji će početi da se razvijaju u pozitivnom pravcu tokom ove nedelje. Oni će moći da naglase svoju privlačnost i počnu da deluju skladnije i lepše. Ne treba da gube vreme ako žele da naprave korak ka novoj ljubavi. Najbolje dan za ljubavne sastanke i planove je nedelja.

Ljubavni horoskop od 22. do 28. januara: Vodolija

Okolnosti sugerišu da se ove nedelje Vodolije pridržavaju starih ideala i konzervativnih vrednosti. Možda ćete osetiti potrebu da sakrijete svoje afere. Oni predstavnici znaka koji maštaju o tome da započnu sovj lični život od nule, moraće da pričekaju neko vreme sa eksperimentima.

Ribe

Ribe dobijaju priliku da lične odnose učine harmoničnim i stabilnim i da preuzmu kontrolu nad njima, kao i da ih usklade sa svojim planovima. Predstavnici znaka koji se ustručavaju da smanje distancu i naprave prvi potez, savetuje se da sačekaju nedelju i prenesu inicijativu i na partnera.

nortonrsx/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije