Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Kome se spremaju iznenađenja?

od strane | apr 28, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja nam donosi uzbudljive aspekte zbog kojih ćemo se svi suočavati sa neočekivanim situacijama.

Određeni horoskopski znakovi se neće bojati da preuzmu inicijativu, dok će drugi morati da se suočavaju sa posledicama svojih odluka. Vreme između utorka uveče i četvrtka uveče će biti posebno značajno za skoro sve predstavnike Zodijačkog kruga.

Ovan

Ovnovi će u toku ove nedelje postati aktivniji i preduzimljiviji, a njihova prirodna energija će se manifestovati ne samo kroz reči, već i konkretnim akcijama. Međutim, to neće biti odmah na početku nedelje. Mnogi predstavnici znaka će se pokazati neodlučnim, pa će u drugoj polovini nedelje iznenadno pokazivati svoj temperament.

Bik

Bikovi će doživeti povećanje privlačnosti i procvat osećanja. Mnogi Bikovi će doživeti preokret u svojoj romansi ili će se iznova zaljubiti. Vreme između utorka i četvrtka će biti dvostruko značajno, a u ovom trenutku sudbina vam može dati sreću, ali i znak upozorenja.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Blizanci

Blizanci će ove nedelje imati tendenciju da se pridržavaju istog načina ponašanja kada komuniciraju sa objektom svoje simpatije. Zvezde vam to neće zabraniti, ali nagoveštavaju da su se okolnosti promenile i da su se promenili i neki aspekti u vezi. Razmislite o svakodnevici vaše veze.

Rak

Rakovima će ovonedeljni dati nadu za hrabrost i sreću. Oni će dobiti priliku da ažuriraju svoj lični život ili da započnu od nule, a takođe počinju i da odlučnije govore ako im nešto ne odgovara. Pozitivan napredak u ličnom životu je moguć sa četvrtka na petak.

Lav

Lavovi će ove nedelje ući u novu fazu svoje ljubavne priče i doneće im sreću i iznenađenja. Moguće je da će morati da preispitaju svoj nedavni stil komunikacije sa voljenom osobom ili da se suoče sa njihovim nezadovoljstvom. Najbolji momenti za rešavanje ljubavnih problema je između utorka i četvrtka uveče.

Devica

Ove nedelje bi se Device mogle suočiti sa ljubavnim poteškoćama, ali će ti doneti mnogo više pozitivnih promena i dobrih nada. Doći će vreme da obnovite osećanja ili da pređete na drugačiji, inspirativniji format odnosa. Stvoriće se preduslovi za idealnu ljubav i srećnu romansu u inostranstvu.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vaga

Vage će doživljavati nove nijanse osećanja što će ponekad biti iznenađenje za njih i njihove partnere. Mnoge Vage će nakon što se zaljube krenuti putem uzbuđenja, eksperimentisanja i novina što je za njih povezano sa potencijalnim rizicima i na primer emocionalnim prenaprezanjem.

Škorpije

Škorpijama će se pokazati da je njihovo nedavno ponašanje bilo iscrpljujuće za njih same. Promena ponašanja voljene osobe će vas možda izbaciti iz ravnoteže: postaće teže odoleti njegovom šarmu ili hirovima. Teški trenuci u vezama će događati između utorka i četvrtka uveče.

Strelac

Lični život Strelčeva će ove nedelje postati burniji i dinamičniji. Očekuju vas neke promene u odnosima, a iznenađenja neće biti isključena. Srećni odnosi u vezi će preći u novu fazu. Slobodni predstavnici znaka će imati veće šanse da pronađu ljubav na poslu ili tamo gde inače romansama nije mesto.

Jarac

Lični život Jarčeva će ove nedelje dobiti novi preokret. Povećaće se verovatnoća uzbuđenja i prijatnih iznenađenja: od nove ljubavi do neočekivane avanture. Događaji će se pokazati sudbonosnim, ali će ljubavna sudbina dobiti pozitivno značenje: neočekivane informacije, nadoknada za muku i ispunjenje sna.

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vodolija

Ovo će biti veoma uzbudljiva nedelja za Vodolije koja će sigurno ostaviti traga na njima. Može vas naterati da se žrtvujete zarad ljubavi, pogurati vas da se borite za ljubav ili da se suočite za bolnim rastankom. Ljubomora bi mogla da omete vašu sreću. Moguće je povećano interesovanje za ljubav i seksualnu magiju.

Ribe

Ribama će ove nedelje novi splet okolnosti stvoriti preduslove za obnavljanje ličnog života Riba, ali neće sve biti spremne da urone u nova uzbudljiva iskustva. Ribe koje žele da upoznaju ljubav bi trebalo da se veoma brzo prilagode jer se nova šansa neće pojaviti uskoro.

Sanja Radin/GettyImagesPlus

Opširnije