Ljubavni horoskop od 5. do 11. februara: Pripremite se na promene

od strane | feb 4, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

  ‌Ljubavni horoskop od 5. do 11. februara donosi važne odluke i duge razgovore. Dok će nekima ljubav cvetati, drugi će na ovakve odnose stavljati tačku.

Kod većine znakova će ove nedelje doći do razrešenja zbunjujućih situacija. Međutim, najbolji dan za iskrene intimne razgovore je sreda, dok bi vikend trebalo da izbegavate. Takođe, horoskop poručuje je da ne žurite sa impulsivnim reakcijama.

Ovan

Ovnovima nije preporučljivo da žure sa započinjanjem nove ljubavne veze. Oni koji su u vezi treba da sagledaju situaciju ako romansa stagnira već neko vreme. Onda je dostigla određenu tačku, može čekati završetak ili zahtevati transformaciju. Vikend izbegavajte za bilo kakve ljubavne poduhvate.

Bik

Predstavnici ovog znaka će imati niz događaja koji će im pomoći da održe stabilnost u romantičnim vezama. Ipak, bilo bi dobro da ne budete preokupirani mislima o promenama u vezi. Ukoliko treba da rešite neke ozbiljne probleme, odaberite sredu za to.

Ljubavni horoskop od 5. do 11. februara: Blizanci

Zaljubljeni Blizanci ne bi trebalo da gube nadu ako su u ćorsokaku i ne vidite dalje pozitivne izglede u svom ličnom životu. Zvezde nagoveštavaju da će ova nedelje doneti određene prekretnice i napokon će doći do rešenja problema. Ne planirajte romantičan vikend.

Rak

U toku ove nedelje, delovaće vam kao da je sve harmonično i više nego savršeno. Međutim, vaša sopstvena osećanja i spoljašnje okolnosti mogu da vas navedu na razmišljanje. Događaji u četvrtak i petak vam mogu dati dragocene tragove: ovih dana su mogući nagoveštaji, znaci ili neočekivane vesti.

Lav

Lavovi bi trebalo da obrate više pažnje na sitnice koje su vezane za lične odnose. Mnoga dešavanja nisu slučajna i predskazuju neposredne promene. U intervalu od četvrtka uveče do petka uveče, voljena osoba može reći nešto važno ili ćete čuti vesti o njoj od zajedničkih prijatelja.

Devica

Ova nedelja će obradovati Device poznatim znacima harmonije u njihovom ličnom životu, ali ne treba da se oslanjaju na njih kao na čvrstu garanciju stabilnosti. Tok događaja nagoveštava neposredne promene koje će uticati na romantične veze. Sudbina može dati nagoveštaj koji će razjasniti budućnost sredinom nedelje.

Ljubavni horoskop od 5. do 11. februara: Vaga

Tokom ove nedelje postoji mogućnost da ćete staviti tačku na dugu romansu ili se oprostite od onakvog odnosa na kakav ste do sada navikli. Ukoliko obe strane budu bile sličnog mišljenja, neće biti nepotrebnih svađa. Zvezde vam savetuju da od četvrtka uveče do petka uveče razgovarate sa voljenom osobom o budućnosti.

Škorpija

Škorpije će želeti da ove nedelje održe harmoniju u vezi što je duže moguće. Predstavnici ovog znaka biće željni otvaranja novog poglavlja u ljubavi, ali vam zvezde savetuju da ne žure sa stvarima i da cene užitke prošlosti. Moguće je da ćete se pokajati za neke odluke.

Strelac

Horoskop vam ove nedelje poručuje da odložite bilo kakve lične inicijative. Ovo se naročito odnosi na one koji traže samo zabavu. Društvenost i stvaranje novih kontakata su dobrodošli, ali ne treba žuriti sa stvarima, naročito u tome da prijateljske odnose transformišete u romantične.

Jarac

Zvezde vam govore da se harmonična linija u njihovom ljubavnom životu bliži kraju. Ukoliko se oslanjate na uobičajene metode zavođenja i svoju privlačnost kao glavne trikove, bolje požurite. Najbolje ishode će imati ljubavni sastanci u sredu.

Ljubavni horoskop od 5. do 11. februara: Vodolija

Vodolijama se ove nedelje savetuje da obuzdate romantične impulsivne reakcije jer vaša inicijativa može biti preuranjena. Pored neprikladnih spoljašnjih uslova, određene psihološke barijere mogu postojati tokom cele nedelje. Neće sve Vodolije biti samouverene ili spremne da se oproste od prošlosti.

Ribe

Događaji ove nedelje mogu Ribama dati lažno poverenje u potpunu kontrolu nad budućnosti. Ukoliko vam se dopada trenutno stanje stvari, iskoristite ga maksimalno pre nego što dođe do promena. Najpogodniji dan za sastanak će biti sreda.

Bogdan Kurylo/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije