Ljubavni horoskop od 6. do 12. maja: Evo ko će doneti važne odluke

od strane | maj 5, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 6. do 12. maja donosi nam emotivno zanimljivu nedelju u kojoj će reči i ton kojim su izgovorene imati poseban značaj.

Početkom nedelja nas očekuje miran period u kome ćemo imati prilike da pokažemo svoje najbolje kvalitete zahvaljujući sekstilu Saturna i Sunca. Ipak, kako nedelja bude odmicala biće neophodno da na pažljiv način izražavamo emocije.

Ovan

Bićete avanturistički i društveno nastrojeni, Ovnovi. U ponedeljak, četvrtak i petak ovo će vam biti glavni adut. U utorak i sredu, zvezde će vam savetovati da više uživate u senzualnoj strani ljubavi. Za vikend je neophodno da kontrolišete svoj govor i postupke.

Bik

Ključni dani u narednoj nedelji će biti utorak i sreda. Mnoge predstavnike znaka će čekati uzbudljivi događaji koji će postati važna prekretnica u romansi ili potvrditi njihova očekivanja od njega. Moguće je prijatno iznenađenje ili neobičan poklon. Ako je došlo do ljubavne krize, uspešno ćete je prebroditi.

Ljubavni horoskop od 6. do 12. maja: Blizanci

Blizanci će u četvrtak i petak biti testirani. Oni koji su smireni po prirodi sada treba to da iskoriste i da se pomire sa mirnim tokom stvari. Energični predstavnici znaka će tražiti način da ih ubrzaju, a oni najsumnjiviji mogu pasti u iluzije ili pasti u malodušnost pri pogledu na smetnje.

Rak

Nebo vam savetuju da ne propuštate ljubavne sastanke u utorak i sredu jer će sastanci u ovim danima biti prijatni i uzbudljivi, ali i jednako važni za zajedničku budućnost para, naročito ako je kritična situacija. Ponedeljak i vikend će biti neprijatni, pa je bolje da preskočite sastanke tih dana.

Lav

U toku ove nedelje najbolji dani za ljubavne susrete će biti utorak i sreda. Događaji u ovim danima bi mogli biti prekretnica u njihovoj romansi ili u njihovom odnosu prema ljubavi, naročito ako je izmešana sa prijateljstvima, poslovnim interesovanjima i materijalnim temama.

Devica

Device će dostići vrhunac pozitivnosti u ličnom životu koji se očekuje u utorak i sredu. Tokom ove nedelje sigurno ćete dobiti iznenadnu podršku sudbine u teškoj situaciji i dodatne poklone u svetu ljubavi. Vredi obratiti pažnje na suptilne znakove u četvrtak i petak, a ovo može biti i nagoveštaj bliske romantične priče.

Ljubavni horoskop od 6. do 12. maja: Vaga

Za lični život Vaga, značajan interval će biti od utorka do petka. U utorak i sredu se očekuje kulminacija uzbudljivih događaja u trenutnoj fazi njihove romantične veze. U četvrtak i petak oni i njihov partner mogu da naprave korak ka novoj etapi u svojoj ljubavnoj priči.

Škorpija

Za zaljubljene predstavnike znaka da će slabo moći da utiču na tok njihovih ličnih odnosa. Gotovo će sve zavisiti od vaše voljene osobe. U utorak i sredu će izgled i ponašanje partnera biti toliko izraženi i otkrivajući da neće biti sumnje u njihova prava osećanja.

Strelac

U ponedeljak i za vikend, Strelčevi će se možda suočavati sa teškim emocijama. Komunikacija sa voljenim osobama neće uspeti iz psiholoških razloga. U utorak i sredu je moguć važan i uzbudljiv trenutak u vezama koje su započete na poslu ili u nekim neobičnim iznuđenim okolnostima.

Jarac

Za Jarčeve će najvažniji i najuzbudljiviji dani biti utorak i sreda. Ne bi trebalo da ih propustite ako želite da imate očaravajući sastanak ili da iznenadite voljenu osobu. Oni koji su slobodni će imati povećane šanse da se iznenada zaljube i pronađu sreću.

Ljubavni horoskop od 6. do 12. maja: Vodolija

Vodolije bi trebalo da budu veoma pažljivi kada su u pitanju utorak i sreda jer se očekuje prekretnica koja će ubrzati sve u sledeću fazu trenutne romanse ili će njihov lični život odvesti u zastoj. Ovo je svakako novi pravac koji će raščistiti put ka istinskoj sreći u ljubavi.

Riba

Sudbina će Ribama dati srećnu priliku u ljubavi u utorak i sredu. Da li ćete želeti da iskoristite ovu energiju, zavisi isključivo od vas. Tokom vikenda ćete morati da budete veoma pažljivi kako ne biste napravili grešku i kako biste minimizirali poslovne pozive i druge smetnje.

nd3000/GettyImagesPlus

Opširnije