Ljubazni horoskop za april 2023

od strane | mar 30, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Iznad

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacije i otvorenosti. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte sa partnerom. Samci će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Ovaj mesec se može opisati i kao period rasta u svim oblastima života, uključujući i romantične.

Bik

Bikovi koji su u dugim vezama želeće da idu zajedno na putovanje. Sada možete sigurno da napravite planove za budućnost. april će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Samci, imaćete priliku da nepoznate nekoga ko deli vaša interesovanja. Ali nemojte žuriti stvari, pustite da se vezuje prirodnim putem.

Blizanci

April će vam doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivim osobom. Najvažnije je da se ne plašite da izađete iz svoje zone udobnosti, dajte sebi priliku da poznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da ojačaju vezu sa partnerom i čak dostižu novi nivo. U slobodno vreme vredi isprobati zanimljivu zajedničku aktivnost, na primer, posetiti izložbu ili otići na kratko putovanje.

Rak

Rakovi mogu postati otvoreniji i samouvereniji u aprilu. Ne zaboravite da brinete o voljenoj osobi, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako sumnjate u to kako bi odnos trebalo da se razvije, april će biti dobar trenutak da raščistite stvari i nađete odgovore. Ovaj mesec je povoljan i za pronalaženje novih poznanstava.

Lav

Lavovi će u aprilu lako pokazati svoju romantičnu stranu u odnosu na voljenu osobu. Ovo je sjajno vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Samci će moći da upoznaju zanimljivu osobu. Ljubazni horoskop za april 2023. kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu moći da ostvare taj san u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće desiti same od sebe, biće potreban trud.

Virgin

U bliskoj budućnosti za Device će početi doba istine. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne treba da brinete, jer će takvi događaji doneti samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će moći da ih prekinu i skinu teret sa sebe. Srećni parovi će postati još bliže. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati.

Vacanci

Za Vagu je vreme za promene. U aprilu će napustiti živote svi koji ih nisu cenili i činili da se osećaju loše. Možda bi bilo bolje da prespavaju mesec. Razvod neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se oslobodite pasivne agresije. Nemojte žaliti zbog impulsivnih odluka, one će vam dugoročno pomoći da postanete srećniji. Oni u vezi moraju biti u stanju da pronađu ravnotežu između sopstvenih želja i potreba svog partnera.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpiona. Najverovatnije će problemi biti povezani sa poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da svoje misli podelite sa partnerom. U slučaju sukoba, savim je moguće rešiti ga mirnim putem. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovaj period je prilično povoljan. Škorpije će uskoro moći da upoznaju osobu koja će im u životu uneti mnogo radosti i energije.

Strelac

U aprilu bi Strelac mogao imati jaku želju da pronađe nova poznanstva. Ipak, budite oprezni jer se možete naći u teškoj situaciji kada budete morali da donesete odluke veze za vašu trenutnu vezu. Vaš partner se može osećati inferiornim, tako da morate biti krajnje iskreni sa njim. Samo u ovom slučaju biće moguće preuzeti poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila posebno važno da Jarčevi budu iskreni i otvoreni u odnosima. Nemojte se plašiti da izrazite svoja osećanja i iskustva i podelite ih sa svojim partnerom. Ako ste dugo u vezi i osećate da je strast splasnula, sada je vreme da se vratite. Oni koji traže ljubav imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim manifestacijama. Takođe, nemojte odbiti učešće na seminarima ili konferencijama jer ćete steći zanimljiva znanja.

Vodolija

Vodolije će uskoro imati priliku za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možete ga upoznati na mreži ili na nekom događaju. Glavna stvar je da se ne plašite da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vredi više vremena provoditi sa partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili pokloniti nešto bez razloga.

Riba

Ribe mogu imati problema u komunikaciji sa voljenom osobom. Ali ovaj period je odličan za rešavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali da biste izgradili zdravu komunikaciju, važno je ostati iskren i ne plašiti se pokazati ranljivost. Ribe takođe treba da odluči šta tačno očekuju od veze. Generalno, april će biti dobar period za prijatne promene, prenosi magazin Citi.

Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.

Detaljnije