Najbolji muževi zodijaka: Srećne su žene koje ih imaju pored sebe

od strane | nov 15, 2023 | Horoskop | 0 Komentara
GS


Foto: Ilustracija


Od svih horoskopskih znakova, oni imaju najbolje kvalitete za savršenog supružnika.

Naime, postoje tri horoskopska znaka među muškarcima koja su najviše „frendli“ prema ideji zajedničkog života i ozbiljne veze. Evo i koja su to tri horoskopska znaka:

Djevica

Miran tip, logičan sa neobičnim smislom za humor uvijek će biti pored vas kad vam je potreban. Posvećen je i drugim stvarima, ali to uvijek čini bez puno napora i prirodno, bez stresa. Djevice su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svijet.

Vaga

Voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmjeren, korektan, marljiv, iskren pristupa s puno poštovanja i kućnim poslovima koje smatra isključivo ženskim. Upravo zbog toga mu se divimo, ali i snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa djetinjastim. Ako ste vidjeli kako se muškarac Vaga igra sa djetetom, onda znate o čemu pričamo, piše Krstarica.

Ovan

Duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice. Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije