Najemotivni horoskopski znak: Da li ste to vi?

od strane | mar 14, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Da li je ovaj horoskopski znak zaista naemotivni?

Naravno, ima dosta emocionalnih znakova, ali ipak postoji jedan znak čiji predstavnici jednostavno ne znaju kako da kontrolišu svoje emocije. Sve se vidi na njihovim licima. I ovo nije Škorpija, kao što mislite, pa čak ni Ribe. Astrolozi veruju da su Rakovi emocionalno najnestabilniji. Brinu se za sve i svakoga. Rakovi svaku informaciju uzimaju k srcu, trude se da pomognem ljudima u nevolji. Imaju veliko srce i često pate zbog toga.

Ova osećajnost je zbog činjenice da poznaje Raka vlada Mesec. To znači da njihove emocije uvek dolaze ispred logike, za razliku od Device, na primer. Oni oživljavaju širok spektar emocija, nedostupnih drugim zemaljskim ili vazdušnim znacima.

Rakovi sude o ljudima samo kroz prizmu simpatija/nedopadanja, mogu da uvrede/ne mogu da uvrede, mogu da veruju/ne mogu da veruju.

Veoma su otvoreni za poznavanje, ali teško puštaju nove ljude u svoj uži krug. Pre nego što se sprijatelji s vama, Rakovi se moraju uveriti da im nećete nauditi. Za njih je porodica nauke, oni će se brinuti o svima, pokušavajući da zaštitite svoje voljene od bilo kakvih nedaća. Ali važno je reći da ako ste ih jednom uredili, Rakovi će to uvek pamtiti.

Pored emotivnosti, vredi pomenuti i dva važna kvaliteta Rakov – empatija i razvijena intuicija. Osećaju emocije drugih ljudi, pa često biraju uslužno zanimanje – učitelj, kuvar, psiholog, menadžer. Međutim, pre ili kasnije se umore i izgore.

Intuicija Raka dobro funkcioniše u mirnom, uravnoteženom stanju – osećaju se i dobro i loše, često znaju da predviđaju vremenske prilike ili ishod utakmice. Ali ako su u emocionalno nestabilnom stanju, onda osećaju približavanje loših događaja i često su to lažne senzacije. Ako nauči kako da upravljaju svojim emocijama, Rakovi mogu izuzetno razviti svoju intuiciju.

SevCream/GettiImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije