Najgori horoskopski parovi: Ovi znaci se svađaju bez prestanka u vezi

od strane | apr 26, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Oni imaju potpuno različite temperamente, uživaju u različitim stvarima i zaista nisu jedno za drugo. Pre nego što se razočarate, saznajte koji su najgori horoskopski parovi.

Ovan i Bik

Ovi su aktivni, prilično temperamentni i spontani ljudi. Zbog toga jednostavno ne mogu mirno da sede. Ovaj znak ne toleriše kada je njihov partner previše miran. Iz tog razloga, Bik je njihova najveća noćna mora. Razuman, temeljan i generalno miran, Bik ceni priliku da malo uspori i provede neko vreme sam. Provocira neobuzdanog Ovna. Teoretski, takvi sukobi bi mogli da se reše na bezbedni način, ali Ovan često sebi dozvoljava više i prelazi granicu. Zbog toga se ovi znaci često raskidaju, a ako prevaziju problem, njihova veza postaje neverovatno stabilna.

Jarac i Ribe

Svađe između predstavnika ovih horoskopskih znakova su tipičan sukob pragmatičara i sanjara. Jarčevi, po pravilu, u svemu traže logično opravdanje i ne vole prazne razgovore. Za njih su ribe fantomska stvorenja čija je glava u oblacima. Pravo, mašta i promišljanje Riba ne znači da nemaju analitičke sposobnosti i da se ne rasuđuju razumno – već samo da ovaj horoskopski znak ima svoj, poseban pogled na sve što se dešava u okruženju. Ribe jednostavno ne mogu da shvati zašto postoji samo dva mišljenja – mišljenje Jarca i pogrešno. Budući da su na različitim planetama, takvim partnerima je teško da prihvati svoje protivnike i izgrade iskrene odnose – često se jednostavno ne razumeju.

Vodolija i Blizanci

Možda vam se čini da dva vazdušna i objektivna znaka ne mogu biti u sukobu jedan sa drugim. Ali ne kada su u pitanju Blizanci i Vodolija. Blizanci ne mogu da žive bez komunikacije: okružuju se prijateljima i spremni su da skaču s jedne zabave na drugu. Ali Vodolija to ne može da razume. Ona treba da se s vremena na vreme „napuni“ u mirnoj atmosferi i uživanju u samoći. Čudno je, ali Vodolije ne razumeju impuls Blizanaca, posmatrajući ih nepouzdanim i nestalnim. Za njih je provokativna pojava poslednje što žele da vide kod partnera.

Najgori horoskopski parovi: Lav i Devica

Dok tipični Lav prihvata znake pažnje oduševljene publike, tipična Devica je veoma užasnuta ovim. Zatvoren i samokritičan Devicama teško se prilaže Lavu. Svaki susret sa njima je pravi izlaz iz njihove zone komfora. Takvi parovi se često raskidaju jer Lav iskreno ne razume: kako da sebi ne naučite čast da budete verni partner tako lepe osobe?

Najgori horoskopski parovi: Strelac i Rak

Rakovi mogu izgledati zatvoreno, grubo i čak brutalno, ali u stvari se često postavljaju da su ranjivi i osećaji. Lako se povezuju sa svojim partnerom i vole da budu u vezi, čak i ako svog partnera poznaju tek nekoliko dana. I dobro je ako neko od njih nije Strelac, jer je ovaj horoskopski znak sušta suprotnost Raku. Duhovi i druželjubi Strelci više vole da se ne vezuju tako lako, veoma cene slobode u ljubavi, kreativnosti i karijeri. Lakše je takvim parovima da raskinu nego da podnesu bol zbog toga što moraju da trpe svoje principe.

Vaga i Škorpija

Vaga je majstor u stvaranju ugodnog okruženja oko sebe, koje mukotrpno grade, pronalazeći ravnotežu između svojih potreba i okruženja. Kada ovaj idealni svet napadne oštru Škorpiju, spreman da traži višu pravdu, Vaga prestaje da bude slatka i žuri da brzo pobegne od takvog partnera. S druge strane, promišljene misteriozne Škorpije mogu biti nezadovoljne pasivnošću Vage, posmatrajući ih vršnim i bezdušnim znakom. Takvi parovi se brzo prepoznaju i raziđu se bez žaljenja – osim što su Škorpije pune pritužbe, koje rešavaju u sledećoj vezi.

Miljana Momirovićfizkes/GettiImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije