Nedeljni horoskop do 10. juna: Devicama se smeši poslovan put, Lavove očekuje naporna nedelja

od strane | jun 3, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Nedeljni horoskop do 10. juna 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 10. juna koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Previše radite. Da li je to prava ocena za jednog Ovna ili nije, znaćete na kraju sedmice. Razmišljate o svemu temeljno ali će vas retro Pluton pomalo zaustaviti u svojim namerama. Važno je da spustite loptu, svakako ćete uraditi sve što je na rasporedu. Ako ste u vezi ili braku opustite se u svom domu pored porodice, značiće vam posle napornih radnih sati. Ukoliko ste usamljeni sreću tražite pored osobe iz znaka Ribe. Zdravstveno se čuvajte iscrpljenosti.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 10. juna pročitajte u nastavku

BIK

Emocije su vam sve. Ukoliko nemate tu vrstu podstreka onda kao da ne radite ništa. Finansijski status vam je bolji iz dana u dan a onima koji planiraju velike poslove neka se okrenu udruživanju. Saradnja sa većim brojem ljudi, saradnika značiće vam na putu do uspeha. Imate važan poslovni put tokom nedelje. Ukoliko ste u braku imaćete otežanje na polju komunikacije zbog novca, dok oni koji su slobodni imaju sreću da se stabilizuju sa jednom Vagom ili drugim Bikom koji će ih najbolje razumeti. Zdravstveno obratite pažnju na pluća.

BLIZANCI

Cele nedelje ćete imati dinamiku koja vam je potrebna da biste završili sve poslove. Povezani ste sa zaradom preko saobraćaja, trgovine, proizvodnje. Poslujte sa Strelcem tokom sedmice jer će vas on odvesti na mesta koja su vam potrebna za napredak. Ukoliko imate saradnika rođenog u znaku Rak to može da vas odvuče od vaših ciljeva jer Rak voli prvo sebi da udovolji. Emotivno ste stabilni tokom nedelje posebno ako ste u braku. Blizanci u vezi mogu biti neko ko više brine o emocijama nego partner. Ako ste sami onda vas očekuje poznanstvo sa jednim seksipilnim Bikom. Zdravstveno možete patiti od alergija.

RAK

Kako vam Blizanci nisu neki predlog za ovu sedmicu u poslu koji radite, vi ste sada na prekretnici i morate da napravite prioritete. Odlučite se za određene saradnike koji će vas pratiti u svemu što organizujete i radite. Imaćete više srećnih nego neuspešnih dana. Ako ste slobodni u ljubavi onda će vas jedan Škorpijon zadiviti svojim šarmom. Vrlo suptilan, nežan i pažlji. To je osoba koja zna da voli. Mislite na pozitivno i bićete zadovoljni. Rak u braku ili vezi može da se okrene nekom zanimljivom hobiju koji zna da bude vrlo delotvoran na zajednicu radi poboljšanja samog partnerskog odnosa. Inspiracija je ključ za emotivnu stabilnost. Zdravstveno ste dobro.

Nedeljni horoskop do 10. juna donosi preokrete…

LAV

Biće vam naporna nedelja. Nikako da se naviknete na bolje. Zapravo, tražite bolje, ali je to ono što vas muči. Potrebna vam je podrška kako biste pokrenuli neku svoju ideju. Lav zna ponekad više da priča nego da radi. Zbog toga, mogu mnogi dobri poslovi da propadnu. Više okrenutosti, veće usmerenje ka konkretnom cilju daće pozitivan rezultat pa i ono čemu svi težimo – dobroj zaradi. U ljubavi ste sami i imate osećaj nevoljenosti. To nije pravo stanje već su loši uticaji na nebu takvi da vas odvlače od pravih strasti. Preko vikenda imate šanse da se stabilizujete. Zdravstveno čuvajte svoje fizičko telo povreda.

DEVICA

Vama je potrebno vreme da biste pokazali šta sve umete. Znanje nije problem. Ionako vaša inteligencija odskače iznad drugih koji to ne primećuju. Moraćete ovih dana da obratite pažnju na to kako vas neko ceni, uvažava, jer vi sve gledate na to kao nevažan faktor. Imaćete više šanse da zaradite tokom vikenda ili u ponedeljak na nekom poslovnom putu. Emotivno stabilna veza ili brak sa Bikom je nešto što vas čini zadovoljnim i ne razmišljate o nesigurnosti. Zdravstveno možete imati problem sa varenjem.

VAGA

Žene Vage mogu imati više uspeha od muških pripadnika ovog znaka. Vi ste poletne, nadahnute i uvek nađete neki razlog da se nađete u dobrom društvu, dobrih saradnika i samim tim imate više uspeha. Novac je u vašim rukama i znate kako da raspolažete sa njim. Emotivno ste jaki na tom polju. Posebno Vage u braku mogu ovih dana da uživaju u prirodi, izlascima sa svojim partnerima. Ukoliko još uvek tražite idealnog za sebe onda ga potražite negde gde ne biste ni najmanje sanjali da sretnete voljeno biće. To čak može da bude i bezazalen odlazak do prodavnice. Zdravstveno se čuvajte hladnih napitaka.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 10. juna, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Jaka energija vas pokreće. Svesni ste snage aspekata koji donosi vaš suvladar Mars. Morate biti pažljivi ovih dana da ne upadnete u problem zbog drugih. Oni Škorpijoni koji planiraju da svoje radno mesto prebace u inostranstvo, uradiće pravu stvar jer je vreme da se konačno stabilizuju. Emotivno je važno da niste preterano zavisni od partnera da možete nekada i sami da funkcionišete. Ukoliko ste sami a tražite srodno biće, onda ćete naći usamljenu dušu koja sedi u nekom ćošku, nekog polumračnog kafea. Zdravstveno ste dobro, bez većih problema.

STRELAC

Vi prirodno volite život. Možete imati problem ako niste dovoljno motivisani onim šta radite. Volite novac i smatrate da je to nešto što vas podiže ali kasnije shvatate da nije tako i da tu postoje i faktori koji su i te kako važni da biste bili uspešni. Jedan od tih faktora je iskrenost saradnika. Budite strpljivi kada je reč o ljubavi. Trpite teže aspekte na nebu koji podržavaju svađu ili prepiranje. Kako volite saradnju, generalno harmoniju, uživanje možete potražiti pomoć prijatelja ili vašeg partnera ako je u horoskopu vodeni znak, Rak ili Ribe. Zdravstveno se čuvajte preteranih napada nervoza.

JARAC

Posao koji radite vam je sasvim zadovoljavajući. Sigurni ste u ono što posedujete u okviru znanja i iskustva tako da nećete imati neki problem da se probijete na tržite. Volite da radite a ova sedmica je puna dešavanja u kancelariji, povezanost sa dokumentima, papirima. Uspevate sve da stignete i završite popularno rečeno – pre roka. U ljubavi ste spori. Nikako da se stabilizujete sa osobom koja toliko želi da bude sa vama. Imate unutrašnji strah od neuspeha. Kako emotivno tako i zdravstveno vam mogu pomoći pozitivne afirmacije koje je potrebno da koristite svakodnevno.

Nedeljni horoskop do 10. juna za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Razmišljanja da otkrijete neki drugi, novi bolji svet od ovog u kome se nalazite su realni. Iako vi to najbolje vidite i osećate, drugi će vam se pridružiti u kreiranju novih poslova, gradnji plana za bolji finansijski život. Vi jednako uspevate bilo da ste u selu i bavite se poljoprivredom ili da ste u gradu gde je mašinerija ogromna a na svakom koraku su izazovi i spletke. U ljubavi morate da obratite pažnju na svoj imidž. Ponekad ste previše opušteni da vas ne zanima da li ste složili boje svoje garderobe u kojoj se nalazite. To partneru jako smeta. Zdravstveno ste opterećeni svojim načinom ishrane.

RIBE

Pomoć od osobe u znaku Lav ili Rak. Tokom nedelje interesovanje za vas raste. Verovatno volite da radite sve što je kreativno jer jedino to može da vas stabilizuje. Najbolji dan za novac je subota. Emotivno, slobodni pripadnici ovog znaka mogu da se oslone na svoj unutrašnji glas koji će ih dovesti do posebne osobe koja svojim duhom osvaja. Oni koji su u braku ili vezi imaju interesantan period jer mogu da iskoriste za razne izlete ili neki kreativni rad sa decom. Zdravlje vam je povezano sa plućima.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels

Opširnije