Nedeljni horoskop do 11. decembra: Jednom znaku opet izmiče mirna luka, Blizancima se osmehuje sreća u poslu

od strane | dec 4, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Nedeljni horoskop do 11. decembra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 11. decembra koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Imaćete uzbudljivu i dinamičnu nedelju gde možete pokrenuti svoj posao ili ući u kombinaciju sa nekim. Novac vam je važan za plaćenje dugovanja. Uvećanje finansija od utorka. Bolja komunikacija sa svima pa tako i posao koji je važan može da se razvije. Emotivno se osećate ushićeno. Najvažnije je da imate osećaj velike ljubavi i to vas čini srećnom osobom. Ovan koji je u vezi želi da se posveti potpuno partneru. Ovan u braku voli porodičan život. Zdravstveno povedite računa o grlu, infekcijama.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 11. decembra pročitajte u nastavku

BIK

Pokušajte da prihvatite savet od bliskog rođaka, posebno ako imate sestru koja je rođena u znaku Jarac ili Devica. Morate da spustite loptu, previše ste napeti i dižete tenziju kada su interesi u pitanju. Previsoke kriterijume imate. Tako se ponašate i u vezi u kojoj se trenutno nalazite. Potreban vam je mir i samoća. Mada, ni partner nije previše zadovoljan, pa ćete se udaljiti neko vreme. Zdravstveno obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

BLIZANCI

Saradnja sa muškom Vagom, Devicom ili Škorpijom daće dobar biznis. Vi ste otvoren tip i volite saradnju na svim nivoima. Posao će vam biti vezan za neka luksuzna mesta ili recimo restorane, hotele, ukoliko se bavite tercijalnim sektorom, trgovina, turizam, ugostiteljstvo. Emotivno ako ste slobodni, možete imati problem u komunikaciji, loše se snalazite u novoj vezi. Stidljivi ste. Ako ste u braku onda morate da obratite pažnju više na voljenu osobu. Stiže vas nervoza i napetost.

RAK

Donesite vedar duh u radni prostor u kom se nalazite. Dobar posao vam sledi od ponedeljka, a novac očekujte tokom cele sedmice. Odlučite da radite sami. Nisu vam potrebni saradnici. Ako očekujete unapređenje onda saćekajte bar još koji dan, dobićete odgovor od direktora. Emotivno ste željni ljubavi i pažnje. Rak u braku trpi sankcije partnera jer se ne ponaša kako valja. Previše se odajete poslu. Voljenoj osobi to smeta. Razne prehlade, pad imuniteta vas može stići tokom sedmice.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Ponekad stvarate tenziju oko posla koja šteti i vama i drugima zdravlje. Morate završiti posao do kraja nedelje jer tada očekujete novac. Saradnja sa Vodolijom i ženom Ribe vam može povratiti poverenje u ono što radite. Zaradićete iznenada novac preko neke trgovine motorima, automobilima, čvrstim materijalima. U ljubavi ne gubite vreme. Spremni ste na sve samo da pokrenete ljubavnu priču sa Ovnom ili Bikom. Ako ste u braku partner pokazuje veći uticaj i autoritet u odnosu na vas. Zdravstveno se osećate dosta dobro, jak imunitet.

DEVICA

Poslovno putovanje. Puni ste dinamike i imate inspiracije previše. Dobri dani za zaradu sreda i četvrtak. Mnogi misle da ste preumorni ili niste zainteresovani za ono za šta ste postavljeni ali vi ste zaista osoba puna radne snage i ideja, što je najvažnije. U ljubavi ste postavili sebi mesto. Želite nekog ko je uticajan i pre zaposlen, baš kao i vi. Razmišljajte i o nekom zimskom odmoru posebno ako ste u braku. Posvetite se voljenoj osobi. Zdravlje vam je dobro.

VAGA

Vi ili radite kako treba ili ne. Kada primite obavezu to blista a rezultat je uvek odličan. Imate sve šanse da dobro zaradite. Šef vas hvali a ako ste sam svoj gazda onda ste ponekad neumoljivi. Osoba iz znaka Ribe može da vam pomogne ili doprinese boljoj zaradi. Emotvno ste zatvoreni. Potreban vam je Strelac ili Lav da vam promeni raspoloženje ili otvori srce. Krvni pritisak nikako da se stabilizuje.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Saradnja sa Rakom ili Blizancima može da bude veoma uspešna, posebno ako imate pregovore oko nekih novih poslovnih ideja, planova. Sreda i četvrtak – novac. Škorpije koje planiraju put moraju da sačekaju bar sredinu naredne nedelje jer će imati više sreće u pregovorima. Dobra nedelja za ljubav. Ukoliko ste u braku onda očekujte iskrenost. Slobodni se ne opterećuju previše svojim statusom ionako volite ponekad samoću. Dobro se osećate.

STRELAC

Obratite pažnju u četvrtak na komunikaciju sa bitnim i uticajnim ljudima. Saradnja sa osobom iz inostranstva rođenom znaku Strelac ili Lav biće važno za dalju saradnju i sticanje novca. Vi ste nadareni kada su pregovori u žiži interesovanja, tako da ćete biti neko ko zaista zna šta radi i na koji način. Previše se krećete u društvu i trošite bezpotrebno važnu energiju koju treba da sačuvate za pravu ljubav. Susret sa Vagom ili Vodolijom vam može unaprediti emotivni život. Čuvajte se prehlade.

JARAC

Morate da budete i dalje jaki i izdržljivi jer ćete jedino tako moći da se stabilizujete i pokrenete dugo očekivan posao. Utorak i sreda su dva dana kada možete da zablistate. Ukoliko želite poslove vezane za inostranstvo, onda sačekajte vikend. Saradnja sa vatrenim znakovima vas uvek unapredi i da dodatni elan i podstrek za uspeh i novac. U ljubavi vam je potrebno više strasti. Petak je uvek dobar dan za izazove te vrste. Zdravlje vas služi koliko ste i vi u dobrom raspoloženju.

Nedeljni horoskop do 11. decembra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Tokom nedelje saradnja na putu sa Ribom, Rakom ili Vagom. Malo ste rastrojeni ali imate jedan razlog da opstanete i dalje u poslu koji vam je važan, a to je uspeh. Nova saradnja i bolje finansije od ponedeljka i tokom cele sedmice. Pozitivan stav vas gura na visoke pozicije ljubavi. Imate sreće da ste omiljeni gde god da se pojavite. Samo, da se i vama neko dopadne. Vodolija u braku želi da provodi vreme van kuće sa porodicom. Krećite se, to će vam pomoći da se bolje osećate.

RIBE

Veoma ste osetljivi i možete pokrenuti neke ideje, koje duboko podsvesno čuvate u sebi. Verovatno vas inspiriše Vaga ovog trenutka a Ovan vam daje usmerenja. Zanimljive ponude i dobra zarada vam sledi, tokom nedelje. Emotivno ste okrenuti nekoj novoj ljubavi, koja vas interesuje. Ribe u braku moraju da se okrenu ozbiljnijoj komunikaciji sa partnerom. Mnogo ćutite i trpite nepravdu koju osećate s vremena na vreme. Osećaj glavobolje ili malaksalosti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels

Opširnije