Nedeljni horoskop do 19. februara: Lavove preplavljuje talas ljubomore, Strelčevi se mogu jako razočarati u saradnika, a Ovnovi mogu očekivati unapređenje

od strane | feb 12, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 19. februara koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Mesec i Saturn u vašem dvanaestom polju će vas sigurno naterati da budete spremniji na poslu i novim prilikama koje vam se pružaju. Period je dobar za sve vlasnike velih firmi koji prave stabilizaciju i žele da naprave red u svom radnom prostoru. Morate ipak biti pažljivi sa saradnicima koji nisu spremni da vas prate ili nemaju poštene namere. Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Ribe ili Škorpija. Morate da povedete računa oko zdravlja. Niste osoba koja je neoprezna ali zaboravljate.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 19. februara  pročitajte u nastavku

BIK

Tražite nove sisteme koji treba da vas pokrenu. Niko nema ono što vi imate a to je osećaj za dobar posao. Procena je najvažnija za vas. Novac vam stiže preko osobe rođene u znaku Ovan. Sa tim sazvežđem imate jednu posebni interakciju. Očekujete da se taj Ovan pretvori u nekog ko brzo razmišlja ili ima dobre veze u društvu. Verovatno će se taj vaš odnos pretvoriti i u ljubav, posebno ako ste slobodni. Ako ste u braku imate pored sebe partnera koji vas razume i nije neko ko ne zna šta hoće. Počnite da verujete osobi pored vas. Pazite na svoje zdravlje.Velika nervoza.

BLIZANCI

Razmišljate samo o saradnicima i osobama koje mogu nešto da vam znače. Solidna saradnja sa vodenim znakovima. Sa Rakom možete da napravite dobru intuitivnu priču. Vaša imaginacija i misli se podudaraju. Pazite da ne preterate u sanjarenju, oboje ste skloni tome. Ponedeljak je odličan dan za zaradu. Dobar period za ljubav za sve u braku. Blizanci koji su u vezi imaju loš odnos sa partnerom zbog nepoverenja. Morate da poradite na svojoj sigurnosti. Vi ne verujete sebi pa to stanje prenosite i na voljeno biće. Zdravstveno imate usporen metabolizam.

RAK

Povišicu plate sigurno očekujte u narednim danima. To bi bilo dobro jer ćete moći da izmirite sve obaveze i dugovanja koja vas pritiskaju. Ukoliko radite na nekom odgovornom mestu onda se nadate unapređenju. To za sada nije moguće. Morate da pripazite da ne uđete u sukob sa Vodolijom ili osobom iz znaka Ribe. Žena Rak je jača na sve načine od muškog Raka. Veće su šanse da se pokrene ljubav. Pripadnici muškog znaka će morati više napora da ulože ukoliko žele nekog pored sebe. Zdrava ishrana je vaš lek.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Veće obaveze koje su ispred vas. Previše razmišljate i opetrećujete sebe zbog novca. Ove sedmice vaš prijatelj je Vodolija i ona može da pomogne u svakom momentu. Ako ste zaljubljeni u Bika onda ćete morati da trčite oko njega i da ga uslužujete, što vam u početku neće pasti teško, ali kasnije poznavajući energiju Lava, teško da će to uspeti. Međutim ukoliko imate Ovna za ljubav onda je to borba i agresija, ponekad se pretvori u strast. Čuvajte kičmu ili reproduktivne organe.

DEVICA

Dobar odnos sa Ribama, Ovnom ili Strelcem. Susret sa osobama koje vam mogu pomoći u daljem radu. Preko vikenda možete da naplatite svoj rad i to za dobru cenu. Radite poslove koji su povezani sa ručnim radom, etno motivima, nakitom ili nešto što zahteva vreme i koncentarciju. Vi ste okrenuti vezi sa jednim Blizancem. On je pomalo slaba ličnost, traži podršku. Ako ste u braku onda ste u boljoj poziciji jer vaš partner poseduje harizmu, jaku volju i organizaciju na svim novoima. Morate da pazite na zdravlje posebno na disajne organe.

VAGA

Niste dovoljno jaki da se oduprete velikim, nadređenim koji pokazuju sujetu prema vama. Nemate dovoljno samopouzdanja, što naravno nije dobro. Pokušajte da sarađujete sa kolegama čiji je mentalni sklop jači od vašeg. Pomozite sebe tako što ćete posetiti neki kurs za kreativni rad. Ako ste u braku imaćete period pun ljubavi, na sreću pored ovih problema koji vas stežu na poslu. Oni koji su slobodni mogu imati lep susret na kraćem putovanju. Nekako više razmišljate ovih dana na ta putovanja, od vezivanja za određenu osobu. Zdravstveno stomak, bešika osetljivi.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Iako je vaš suvladar Mars u znaku Vodolija, morate ipak više da radite i da se trudite. Bavite se nekim svojim radom, svoj stil imajte i napredujte. Vi pravite preokrete, revolucije ukoliko mislite da nešto ne ide kako treba. Petak i subota su vam značajni dani za finansije. Dobra zarada. Emotivno imate susret na radnom mestu sa jednim nadobudnim Lavom ali on vam se dopada. Ako ste u braku onda razmišljajte o tome kako se odnosite jedan prema drugom. Postoje situacije gde oboje preterujete. Zdravstveno menjate način ishrane.

STRELAC

Početak nedelje sa Mesecem i planetom Saturn koja vas opominje da treba neke važne stvari da raščistite. Prekretnica za vas je nekako jako teška. Novac vam je potreban ali ste sigurni da možete uvek više da zaradite. Jedna starija osoba iz znaka Rak može da vam pruži kvalitetne savete. Ako ste u vezi ili braku, imate period koji je dobar i možete biti spokojni oko toga. Morate ponekad da se okrenete i partnerovim željama i zahtevima. Zdravstveno ste dobro ali se ne trošite previše psihološki.

JARAC

Vreme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Posla preko glave. Imate saradnike koju su veoma operativan tim a vama upravo takvi ljudi odgovaraju. Imaćete posla previše pa računajte na dobitak ili povišicu. Sarađujte isključuvo sa Lavom ili osobom iz znaka Ovan. Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. Zdravlje vam je dosta dobro tokom nedelje.

Nedeljni horoskop do 19. februara za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Tokom ove nedelje glavna posvećenost je privatnom poslu. Oni koji planiraju rad u kući mogu da ostave po strani, biće prilika. Novac očekujte od Bika. Možete očekivati od jednog Škorpijona da vam traži pozajmicu. Male nesuglasice između vas i osobe koju volite neće smetati u daljoj komunikaciji i napretku vaše veze. Slobodna Vodolija prolazi period pun temperamenta i dinamike. Zdravstveno bi bilo poželjno da razmišljate na pozitivan način.

Vi imate jaku intuiciju kao znak Raka, Škorpije ali ovog puta ste pomalo i preterali oko pokazivanja autoriteta. Pokušajte da shvatite saradnike oko sebe i usvojite njihov stil rada. Oni koji su u vezi imaju tajni susret, a Ribe u braku će obradovati partnera nekim zanimljivim poklonom. Slobodni traže strast pa će se naći u zagrljaju jednog dominatnog Jarca ili jedne senzibilne Device. Može vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels

Opširnije