Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Ko će upoznati budućeg muža?

od strane | feb 26, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Šta nam predviđa nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta? Pa, biće burno jer će poslednje dane februara obeležiti napeti aspekti Sunca, Marsa i Jupitera.

Konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna 28. februara je trostruki, i prilično težak za tumačenje, aspekt koji utiče na živote ogromnog broja ljudi. Većina Lava će doživeti neku vrstu mentalne krize, zbog prilično oštrog kontakta sa stvarnošću i zakonima karme. Blizanci i Devica će moći sasvim jasno i dosledno da sprovedu u delo svoje stare ideje.

Vodolije i Jarčevi će moći da poboljšaju svoje blagostanje i da se otarase nekih hroničnih zdravstvenih problema. Romantična veza koja počinje u ovom periodu trajaće veoma dugo, ali kretanje partnera jedno prema drugom biće prilično sporo i oprezno. Vaga će moći da poboljša odnose sa svojim najmilijima sa kojima je ranije bilo svađa, sukoba ili nesporazuma.

Ovan će imati izbalansiran i odgovoran pristup poslu, što će se veoma pozitivno odraziti na potonje. Početak ciklusa obuke dovešće do dobrih rezultata za tipične Vodolije i Blizance, koji će moći prilično brzo i efikasno da primene stečeno znanje u praksi.

Prvi martovski dani, s jedne strane, oduševiće nas harmoničnim aspektom Sunca i Jupitera, koji će se najbolje odraziti na poslovnu sferu. To znači uspešno rešavanje problema, uspešna ulaganja, efikasne interakcije sa onima na vlasti, unosni ugovori… U romantičnoj sferi najuspešniji će biti tipični Rakovi, Lavovi, Ovanovi i Strelci, a u finansijskoj sferi – Ribe. Bik i Jarac će dobiti zanimljive ponude za promenu posla ili pozicije, a te ponude će stizati iz najneočekivanijih izvora.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Teški aspekti nas motivišu na pozitivne promene

Ovan

Pred Ovnovima je dinamična nedelja. Poslovna i profesionalna sfera obećavaju da će biti uspešna, a rad sa partnerima ili kolegama će doneti zadovoljstvo. Finansijska situacija će biti dobra, a biće i mogućnosti da se ona poboljša. Ali zdravlju treba posvetiti više pažnje nego obično. Prvo, mogu se aktivirati hronični problemi, a potrebno je i ojačati imunitet. Što se ljubavi tiče, flertovanja i zanimljivih susreta neće manjkati. Postoji šansa da baš ove nedelje upoznate budućeg bračnog partnera.

Bik

Za Bika, prva polovina nedelje obećava da će doneti nekoliko iznenađenja odjednom: uspehe i dostignuća na profesionalnom planu, priliku da se dokažu i ostvare svoj potencijal. Nagrade neće dugo čekati. Romantična strana života će biti stabilna i predvidljiva – barem do vikenda. Ali krajem nedelje, predstavnici ovog horoskopskog znaka će se donekle opustiti, olako će shvatiti svoje obaveze i obećanja, što će izazvati nezadovoljstvo ne samo radnih kolega, već i partnera – u braku ili vezama. Zdravlje će biti prilično stabilno.

Blizanci

Blizancima ova nedelja obećava da će biti veoma produktivna, bogata događajima, sastancima i putovanjima. Mnogi će otići na obećavajuća poslovna putovanja, koja će rezultirati novčanim nagradama i novim ugovorima. Predstavnici ovog horoskopskog znaka moći će da ostvare dobre rezultate na obuci, uz pomoć kojih će moći da unaprede svoje kvalifikacije, a potom i da se kvalifikuju za veću platu i status u kompaniji. Zdravlje će biti stabilno skoro cele nedelje, ali tokom vikenda postoji veliki rizik od povreda, nezgoda i infekcija.

Rak

Rakovi će imati tendenciju da provodu celu nedelju rešavajući ljubavne i porodične probleme, ali im to neće baš polaziti za rukom. U prvoj polovini nedelje preporučuje se da se broj kontakata sa najmilijima svede na minimum, jer će predstavnici ovog vodenog znaka biti skloni razdražljivosti, moraliziranju i sitnom zanovetanju. Ali vikend za Rakove i njihove partnere obećava da će biti nezaboravan i senzualan, pod uslovom da provedete vreme zajedno. Preporučuje se da vodite računa o svom zdravlju tokom cele nedelje.

Lav

Za Lavove će ova nedelja biti prilično turbulentna i zato se sve važne stvari preporučuje da se urade u prvoj polovini nedelje. Ovo se odnosi na poslovne, profesionalne obaveze, lična pitanja, kao i na pravna i nasledna pitanja. Drugi deo nedelje, a posebno vikend, poslovna i finansijska sfera su kontraindikovana za predstavnike znaka, jer se povećava rizik od ozbiljnih grešaka. Zdravlje se može donekle pogoršati početkom marta — provocirajući faktori mogu biti nezdrav način života i nedovoljno sna. Ali vam zato strasti i romantike neće faliti.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Devica

Device će mnogo vremena posvetiti poslu. Mnogi će odlučiti da promene imidž, i to prilično radikalno. U ovom slučaju, najbolje je kontaktirati profesionalne stiliste koji će vam pomoći da odaberete idealnu frizuru, boju kose i šminku za sebe. Zdravlje će biti prilično stabilno, ali ipak treba obratiti pažnju na prevenciju postojećih hroničnih tegoba. Romantična sfera obradovaće poklonima one u vezi, dok će slobodne Device obratiti pažnju na nekoga iz svog okruženja. Ove nedelje postoje sve šanse za početak prilično ozbiljne romanse koja bi mogla dovesti do braka.

Vaga

Vage će biti zauzete uspostavljanjem odnosa sa svojim voljenima, koje su predstavnici vazdušnog znaka uspeli da pokvare već duže vreme. Da biste povratili svoju reputaciju, moraćete veoma da se potrudite da ispravite situaciju ne rečima, već delima. Profesionalna sfera će zahtevati ispoljavanje liderskih kvaliteta i tvrdoglavosti, kao i dodatnu odgovornost. Finansijska strana života će se donekle poboljšati u drugoj polovini nedelje. Univerzum uvek nastoji da uspostavi ravnotežu, pa će Vaga dobiti nove izvore prihoda ili neočekivani novčani poklon. Zdravlje će biti stabilno do vikenda, kada su moguća pogoršanja hroničnih endokrinih tegoba.

Škorpija

Škorpijama se savetuje da održavaju emocionalnu stabilnost tokom cele nedelje, izbegavaju konfrontacije i sukobe i trošenje novca. Kupovinu i druge troškove poželjno je odložiti za narednu nedelju marta, a tokom tekućeg perioda potrebno je pridržavati se režima razumne štednje i ne trošiti novac pod uticajem emocija. U profesionalnoj sferi, Škorpije ne bi trebalo da obećavaju ili preuzimaju dodatne obaveze. Isto važi i za sferu romantike. Sklonost varanju i seksualnim odnosima bez obaveza snažno će se ispoljiti u drugoj polovini nedelje, a ovde će gotovo sve zavisiti od samih Škorpija, njihovih uverenja i vrednosti.

Strelac

Za Strelčeve, nedelja obećava da će biti prilično prosperitetna – kako u profesionalnoj sferi, tako i u finansijama, zdravlju, pa čak i odnosima. Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka biće na vrhuncu popularnosti. Ne zaboravite da je Strelac društveni znak, koji se gotovo nikada ne može ostvariti u životu bez oslanjanja na ljude. Novčani prilivi obećavaju da će biti stabilni i predvidljivi. Pokloni i znaci pažnje od strane partnera ili obožavatelja će dodati dobro raspoloženje predstavnicima ovog vatrenog znaka. Zdravlje se može pogoršati tokom vikenda, postoji veliki rizik ne samo od povreda, već i od trovanja.

Jarac

Jarčevi će imati veoma uspešan početak nedelje, ali u isto vreme i prilično rizičan kraj. Blagostanje će biti povezano sa obukom, materijalnim bogatstvom i obećavajućim poznanstvima, ali rizici će biti povezani sa neočekivanim ispoljavanjem takvih kvaliteta kao što su neodgovornost, lakomislenost i nevoljnost da se problemi rešavaju. Ovo poslednje može pogoršati ne samo odnose sa kolegama na poslu, već i brak ili partnerske veze. Roditelji Jarčevi će imati razloga da budu ponosni na svoju decu. Biće neophodno obratiti pažnju na zdravlje tokom vikenda, naročito na endokrini i mišićno-skeletni sistem.

Vodolija

Vodolijama će ova nedelja doneti mnogo šansi ili prilika da poboljšaju kvalitet svog života. Neki predstavnici vazdušnog znaka imaće priliku da nauče nešto novo. Ovo će vam omogućiti napredak u karijeri i povećanje prihoda ili unapređenje. Zdravlje će biti prilično stabilno, ali morate obratiti pažnja na gastrointestinalni trakt. Preporučljivo je pažljivo pratiti svoju ishranu: eliminisati alkohol i masnu hranu, ograničiti potrošnju kofeina i slatkiša. Dijeta će najbolje uticati na vaš izgled i blagostanje. Smeši vam se poznanstvo sa zanimljivom osobom sa kojom možete ostvariti ozbiljan emotivni odnos.

Ribe

Za Ribe će nedelja doneti finansijsku stabilnost, dobar energetski potencijal i blagostanje. Problemi se mogu javiti samo za vikend, ali ako predstavnici ovog horoskopskog znaka smanje svoju društvenu aktivnost, ograniče broj kontakata i izbegavaju vožnju, onda se sagorevanje može izbeći. Profesionalna sfera će zahtevati izvesnu uzdržanost zbog mogućih nesporazuma sa menadžmentom, a stizaće i ne baš prijatne vibracije od strane kolega. Međutim, ovi trenuci će biti epizodični i neće pokvariti globalno prijatno raspoloženje Riba. Cele nedelje će vas saletati obožavaoci, među kojim se krije i neko s kim možete ući u ozbiljnu vezu.

demaerre/gettyimages.com

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Opširnije