NOVAC DOLAZI ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti NOVAC do 25. marta, a jedan znak treba da igra IGRE NA SREĆU

od strane | mar 18, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Mlad mesec 21. mart u Ovnu nam donosi priliku za nove početke. Dakle, ako treba da donesete odluku o finansijskim transakcijama, najbolje je da sačekate taj datum.

Posle sedam meseci, Mars napušta Blizance i ulazi u Raku, tako da dolazi do velikih promena i pomeranja fokusa ka porodičnim vrednostima.

Ako se pitate ko će ga imati novac do 25. marta u ove znakove spadaju Blizanci, Ovan, Ribe i Bik.

Freepick

Horoskop novca

BLIZANCI

Posle sedam meseci dolazi bolji period za vas. Ulazak Marsa u drugoj kući ukazuje na poboljšanje materijalne situacije i konačnu priliku za veću zarad. Nije isključeno da ćete dobiti priliku za bolje plaćen posao.

IZNAD

Venera u Biku poboljšava vašu finansijsku situaciju. U redovnom periodu dobijate vredan poklon i uložite novac u moderne detalje. Imate priliku da stvorite novo poslovno partnerstvo koje vam može doneti profit.

RIBA

Planete u Ovnu donosi vam dodatni prihod. Nećete morati da brinete o novcu i imate veće troškove, ali ćete taj novac lako nadoknaditi.

BIK

Venera u vašem znaku poboljšava vašu finansijsku situaciju. Merkur u Ovnu vam donosi dodatni prihod kroz posao. Imaćete dodatni izvor prihoda, ali on takođe ne mora da bude legalan.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Detaljnije