Ova tri horoskopska znaka u februaru doživljavaju velike promene, zvezde su im naklonjene

od strane | jan 29, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Horoskop za februar 2024. godine

Astrolozi su identifikovali predstavnike nekoliko znakova horoskopa prema kojima će planete biti posebno ljubazne i velikodušne što se tiče podrške.

Februar će biti neobičan i kontrastan mesec. Astrolozi kažu da ćemo morati da budemo posebno oprezni.

Photo by Ben Rosett on Unsplash

 

Prvi negativni astrološki fenomen u mesecu biće slabljenje Marsa 13. Zatim će uslediti Venera 16. februara, a potom će Merkur 23. februara ući u znak Riba, zbog čega će postati negativniji.

Blizanci

Dragi Blizanci, preterana žurba može dovesti do problema i ometati put ka sreći. Obratite pažnju na detalje. Oprez u poslu će vam pomoći da izbegnete zamke i zadržite svoje pozicije.

Astrološki stručnjaci savetuju da se naoružate strpljenjem. Najbolja taktika na kraju zime je čekati, proceniti i ne požurivati stvari.

Pročitajte: Jedan znak konačno će preboleti bivšu ljubav, a dva bi trebalo dobro da pripaze šta rade

Glavno je da se ne gurate u krute granice, već da ostanete fleksibilni, jer iako ste na listi najsrećnijih ljudi, mesec će biti krajnje dvosmislen.

Vodolija 

Poslednji mesec zime testiraće snagu Vodolije. Mogući su neki problemi, ali ne na početku, već u drugoj polovini februara.

Verovanje u najbolje i napuštanje zone udobnosti početkom meseca omogućiće vam da sagledate rešenje problema iz drugačije perspektive i da se nosite sa njim bezbedno.

Smirenost i poštenje, promišljenost i vera u najbolje pomoći će vam da održite sreću u teškim vremenima.

Photo by AbsolutVision on Unsplash

 

Riba

Astrolozi savetuju predstavnicima Riba da više pažnje posvete bliskim ljudima i porodičnim odnosima. Iskreni razgovori i pažnja na potrebe rođaka pomoći će održavanju mira i harmonije.

Prema horoskopu, u februaru ne smete odustati, prenosi Atma.hr.

I kada se suočite sa nedaćama, važno je da idete napred. Upornost će biti nagrađena sudbinom.

Opširnije