Ovi horoskopski znaci će imati najviše sreće u sezoni Ovna

od strane | mar 26, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Sve do sredine aprila čeka nas uzbudljiva sezona Ovna, period novih početaka i vatrenih osećanja. Ovo su najsrećniji horoskopski  znaci u sezoni Ovna

Mars oličava hrabar, hrabar i nezavisan duh – podjednako vatren i zapaljiv – zbog čega sezona Ovna (20. mart – 19. april) teži da u vaše živote uvede strast, saradnju, odlučnost i osećaj zajedništva. Mars, planeta liderstva, seksualnog nagona, snage, ambicija i odlučnosti, vlada Ovnom i upravlja nečijom sposobnošću da se pokrene, istraje i savlada. Ali pošteno upozorenje: produženo izlaganje ovoj muškoj energiji može izazvati agresiju i nestrpljenje da isplivaju na površinu. Unapred, pogledajte znakove zodijaka koji će verovatno zaslepiti ove sezone Ovna.

Najsrećniji horoskopski znaci u sezoni Ovna:

Devica

Ova sezona donosi zamah i prosperitet za vas. Dugovi se izmiruju kao pokloni vremena, novca i resursa. Nove ideje podstiču rast, oštro oko za detalje i motivaciju da unapredite svoje veštine. Vaše strpljenje, odlučnost i marljivost su priznati i nagrađeni. Vatrena energija Ovna daje krila vašim snovima.

Vaga

Dobro zasađeno seme sada daje plod. Ova sezona je tu da vas nauči nešto o impulsivnoj akciji. Međutim, vaša sposobnost da razmišljate o svojim iskustvima pomaže vam da donosite promišljene odluke, čak i ako vas požuruju. Vaši odnosi napreduju i osećate se zaista blagosloveno što ste u prostoru u kome vaši materijalni temelji podržavaju vas i vaše voljene. Ova sezona Ovna je za slavlje.

Najsrećniji horoskopski znaci u sezoni Ovna: Ovan

Nešto se bliži kraju i dostižete nove nivoe samosavladavanja. Blagoslovi koji dolaze sa povremenim pauzama pomoći će vam da savladate umetnost strpljenja i usporavanja i da  naučite da uživate u najmanjim trenucima. Uzbudljive nove ideje i poduhvati su tu za vas. Donosite odluke na osnovu želja vašeg srca. Ono što vam se čini pravim je put napred. Pitajte šta možete da date, i dobićete izvan svojih najluđih snova.

Ribe

Sezona Ovna donosi dar oslobađanja. Oslobodite se onoga što vam više ne služi; oslobodite sve prethodne verzije vašeg života; utišajte buku oko sebe da biste videli šta vas okružuje i kako to dodaje vrednost vašem životu. Ova sezona donosi blagoslove u manjim trenucima. Osećate neobično zanimljivu mešavina vatre i vode gde vam vaša emocionalna dostupnost omogućava da se uvučete u aktivan društveni život, približavajući vas mestu gde želite da budete.

Škorpija

Strahovi oko sigurnosti i novca su možda učinili da se osećate nesigurno u sebe. Međutim, ovo je sezona kada upregnete energetske osobine Marsa i počnete da poštujete svoje obaveze. Zaronite duboko i eliminišite ometanja. Stavite olovku na papir i zabeležite kako svoj život možete učiniti jednostavnijim i produktivnijim tako da se osećate kao da zaista živite sjajan život, a ne samo da se borite da tamo stignete.

Bik

Ova sezona menja mnoge stvari za vas na dubokom nivou. Osećate se kao da ste konačno pronašli odgovore koje ste tražili. Sada se zbrinjavaju svi oni slonovi u prostoriji punoj staklarije koje je odavno trebalo rešiti. Očekuje vas novi talas prosperiteta i sve što ste do sada doživeli kulminira u nešto veliko i lepo zavereno u vašem životu.

4421010037/istock/gettyimages

Opširnije