Stiže Venera u Vodoliji: Kako će se to odraziti na nas?

od strane | feb 14, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Venera menja znak u petak, 16. februara i tamo će ostati do 11. marta. Šta nam donosi Venera u Vodoliji pročitajte u tekstu.

Ovo se smatra dobrim tranzitom sa većinu znakova. Postoji velika mogućnost dobrog toka novca, a prema horoskopu su moguće i nove prilike za posao. Međutim, neki predstavnici znaka će imati posebne pogodnosti.

Šta nam donosi Venera u Vodoliji?

Ovan

Prelazak Venere u Vodoliju za Ovnove predstavlja profit i prihode. Postoje velike šanse za novčanu dobit. Na poslu su moguća unapređenja i promene u materijalnom stanju. Biznismeni će dobiti veliki profit, a dan će biti i veoma povoljan za one koji su u potrazi za novim poslom.

Bik

Bikovi će takođe imati priliku da napreduju u poslu i karijeri. U takvoj situaciji je moguće da ćete dobiti mnogo prilika za unapređenje ili čak promenu posla. Sreća će biti na vašoj strani zbog čega ćete videti dosta poboljšanja i na materijalnom planu. Ovo će vam doneti veliki ugled i poštovanje, a to će se odraziti i na ljubavnu sferu koja će biti posebno romantična.

Venera u Vodoliji: Blizanci

Ovaj tranzit će vam doneti dobro raspoloženje što će vam pomoći da završite naporan posao sa kojim se borite već duže vreme. Iako ste se mnogo dali u projekat, nećete biti nagrađeni za to kako ste se nadali. Ipak, nemojte impulsivno da reagujete kako ne bi ugrozili sopstveni ugled. Postoji mogućnost promene mesta stanovanja.

Rak

Moguće je da ćete imati neočekivane finansijske koristi, a neki predstavnici znaka će uspeti da povrate pare koje im duguju. Biće prilike da putujete sa voljenom osobom. Međutim, mogući su problemi na poslovnom i zdravstvenom planu. Zbog toga je preporučljivo da povedete računa o zdravlju. Pokušajte da se ne stresirate previše.

Lav

Pokušaćete da ostanete prijateljski nastrojeni sa svojim životnim partnerom, ali će se vaše razlike samo povećavati. Takođe, neprijatni odnosi sa partnerovim roditeljima će se dovesti u red. Iz inostranstva možete očekivati prijatne vesti. Međutim, nemojte donositi odluke o partnerstvu sami tokom ovog perioda i izbegavajte obećanja.

Venera u Vodoliji: Devica

Ovo neće biti naročito pogodan period za predstavnike ovog znaka. Mogući su problemi u odnosu sa partnerom, a na izazove mogu naići i oni koji su u potrazi za srodnom dušom. Osim toga, pripazite se neprijatelja i obratite pažnju na zdravlje. Međutim, postoji mogućnost za poslovnu ponudu u inostranstvu.

Vaga

Osetićete nezadovoljstvo u ljubavi, ali sem toga sve ostalo će biti stabilno ili će ići uzlaznom putanjom. Oni koji se bave zemljištem i nekretninama će imati dobar poslovni period, a oni koji su u državnoj službi neće doživeti velike promene. Na duševnom planu ćete osetiti radost i duševni mir. Moguće je i povećanje prihoda.

Škorpija

Iskusićete pomešana osećanja sreće i entuzijazma uz anksioznost i nemir u srcu. Studenti će se teško koncentrisati na učenje. Neočekivani troškovi vas mogu dovesti u finansijsku krizu. Na poslovnom planu je moguća problematična komunikacija sa kolegama, ali ako pokažete svoje veštine, to će vam obezbediti napredak.

Strelac

Ovo će biti period pun izazova za Strelčeve. Iako će se porodični odnosi poboljšati, u bračnom životu je moguća gorčina u odnosu sa supružnikom. Takođe, moguće su iznenadne promene posle ili nevolje koje se tiču poslovne situacije. Onima koji rade u stranim kompanijama, ovo će biti povoljan period.

Venera u Vodoliji: Jarac

Tranzit Venere u Vodoliju može povećati vaše troškove i smanjiti prihode. Zbog toga se vaša mentalna anksioznost može povećati, a može postojati i mogućnost lakših i većih povreda na rukama i nogama. Takođe, preporučljivo je da budete oprezni u jelu i piću jer biste mogli da se razbolite. Veoma je važno da budete mentalno jaki.

Vodolija

Bićete zabrinuti za porodicu, pa nećete moći da budete skoncentrisani na poslu. Postoje šanse za neki fizički bol. Na ljubavnom planu, osećaj privlačnosti prema suprotnom polu će biti jači. Zbog toga nova energija može doći u vaš život. Vaš partner će vam takođe pružiti odličnu podršku koja će doneti sreću vašoj porodici.

Ribe

Dobićete povoljne mogućnosti za rešavanje zadataka vezanih za inostranstvo. Moguće je da će doći do razočaranja ako ne postignete rezultate čak ni nakon napornog rada na nekim zadacima. Moći ćete da radite posao sa entuzijazmom, a finansije se mogu povećati. Takođe, suočićete se sa donošenjem bilo koje veće odluke.

Dmytro Buianskyi/GettyImagesPlus

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate

Opširnije