Teško ih je zadržati: 6 znakova zodijaka koji nisu za dugoročne veze

od strane | mar 18, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Proverite koliko truda ćete morati da uložite da biste održali vezu sa partnerom. Ovih 6 horoskopskih znakova nisu za dugotrajnu vezu i gotovo ih je nemoguće zadržati.

Koliko god veza izgledala je savršeno, predstavnici nekih horoskopskih znakova su birali i ponekad morate da se potrudite da ih zadržite. Zašto se ovo dešava?

6 znakova zodijaka koji nisu za dugu vezu

Iznad

Ljubav je žila kucavica Ovna. Važno su mu osećanja i dinamika. Istovremeno, tipična manifestacija ovog znaka u vezi je posesivnost i ljubomora. Ovnovi ne tolerišu prevaru i zaštitite zajednicu ako partner ispunjava njihova očekivanja. Ako veza postane dosadna, Ovan će pronaći iskru sa strane.

Blizanci

Ovo je promenljiv znak: lako se pristupaju promenama i novim okolinama i brzo menjaju fokus pažnja. Očekujte vernost i lojalnost od tipičnih Blizanaca samo ako održavate zajednički interes. Oni cene inteligenciju i svest, pa da bi zadržali takvog partnera, stalno im dajte hranu za razmišljanje.

Lav

Po prirodi, Lav je prilično veran znak. On zna svoju vrednost i izabire sjajnog partnera kome može da se divi. Ali često postoji potreba da budete prenosivi i hvaljeni: u vezama on traži upravo takav pristup. Ako partner ispunjava očekivanja, onda će Lav ostati u vezi. Ali ako mu je ponos povređen, onda se oprašta i ide dalje.

Strelci

Velikodušnost i otvorenost važni su tipičnom Strelcu. U ličnim odnosima, predstavnici ovog znaka najviše cene ravnopravnosti, zajednički rast i putovanja. Rado će otići na dugo putovanje sa svojim izabranicom. Prijateljska i opuštena atmosfera im je važna u porodici. A ako nije tako, lako se rastaju od partnera, bez svađa i nepotrebne drame.

Vodolija

Za tipične Vodolija posebno su važne njegove slobode i nezavisnost. Stoga je sposobna za lojalnost i odanost svom partneru samo ako se oseća udobno i slobodno. Veoma je važno da ne narušite njihovu slobodu, dozvolite joj da se izrazi i ostane njen dobar prijatelj – tada će Vodolija povratiti sva osećanja.

monkeibussinesimages/gettiimagesplus

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije