Veliki nedeljni horoskop do 3. aprila: Vage prolaze kroz svoje faze, Rakovi promišljeni, Škorpije prihvataju teške okoline

od strane | mar 27, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Šta predviđa nedeljni horoskop do 3. aprila

Iznad

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju više angažovanja ili nove dileme koje ćete morati da rešite veoma ekspeditivno u najkraćem mogućem roku. Tražite nečiji savet na vreme kada pravite finansijske cene i ulaganja. Imajte pritisak da partner nešto nešto krije, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili javlja nervozu. Ponekad možete nepotrebno da zamišljate stvari koje drugi ne vide i preuveličavate svoje ideje.

Bik

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i veoma ažurno postupate u ispunjavanju različitih ugovora koje imate sa saradnicima. Sve svoje odluke zasnivaju na realnosti i nema razloga da bilo ko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U vezi sa partnerom nema potrebe da se uporno ponavljaju situacije koje ne donose željeni efekat.

Blizanci

Imate dobar osećaj i uspeh vam je na dohvat ruke. Finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard će vas najviše obrađivati. Ne samo da imate dobre poslovne ocene, već dobijete i novi broj pristalica, tako da u većoj situaciji prolazite lakše ili bolje od drugih. Osećate da ste na emotivnoj prekretnici i rado prihvatite različite izazove. Ljubazni događaji koje osećaju imaju svoj neobičan šarm i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Čitati:Veliki godišnji horoskop za 2023. – Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja

Shutterstock

Rak

Postoje važni ciljevi koje možete postići u različitim fazama ili na neki zaobilazni način. Stalo vam je da smislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati gotovo sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u ceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan preokret u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Neka vas vaša osećanja vode.

Lav

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprestano istakne posebnim rezultatima i da uvek ostavite sjajan pritisak. Trenutno postoji neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se nosite u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno volite porodičnu harmoniju i nečije prisustvo, jer na taj način možete postići bolju psihičku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite svoju volju osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Devica

Ponašate se energično kada se sastajete sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve ide u skladu sa vašim očekivanjima. Međutim, preteranim istraživanjem ličnih zahteva izazivate različite komentare među kolegama. Morate biti „širokoumni“ u svakom pogledu. Prihvatite ljubavne sporove kao prolaznu fazu, jer se sve svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi do emotivnog zbližavanja sa partnerom. Oslonite se na svoju „skrivenu imovinu“.

Čitati:Indijski horoskop za 2023. – Ove znakove prati sreća od januara, a jedan period biće veoma buran

Shutterstock

Vacanci

Prolazite kroz različite faze kreativnog raspoloženja i brinite da sebi obezbedite optimalne uslove. Izaberite pažnju na reakciju okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U vezi sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Možete instinktivno prepoznati pravi trenutak i dobar ritam.

Škorpija

Ponekad morate prihvatiti najviše okoline, kako biste sebi i drugim dokazali da ste spremni za najrazličitije pojave. Oslonite se na svoju intuiciju. Sa bliskom osobom možete sve da preuzmete na dobar način, dopustite da vas tačna doza mudrosti, emocija i strasti dovede do zajedničkih ljubavnih rešenja.

Strelac

U zavisnosti od vašeg ličnog interesovanja i motivacije, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje rezultate. Potrebni su vam različiti diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročne rezultate. Uživajte u različitim situacijama u svom ljubavnom životu. U vezi sa voljenom osobom postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Čitati:Recite ne brizi i udahnite život punim plućima: Merkur je u Ovnu do 2. aprila, evo šta nam donosi

Shutterstock

Jarac

Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa partnerima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodni ste da insistirate na svojim idejama, jer imate veoma pouzdane pokazatelje uspeha. U svom emotivnom zanosu, spremni ste da naučite nešto posebno da biste impresionirali partnera.

Vodolija

Neko vam daje korisne informacije i na taj način vam pomaže da tačnije cene različite poslovne mogućnosti koje su vam dostupne. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan korak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite poseban gest pažnje prema svom partneru i u znaku podrške zajedničkoj sredini koju treba negovati.

Riba

Detaljnije