Veze osuđene na propast: Ko su najtoksičniji parovi zodijaka

od strane | apr 3, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Ako se stalno svađate sa partnerom, proverite šta ste u horoskopu. Astrolozi tvrde da su neke veze osuđene na propast jer im zvezde ne idu naruku. 

Ovi znaci zodijaka su previše različiti da bi dugo koegzistirali zajedno. Postoje izuzeci od pravila, ali su izuzetno retki. A ako imate srećnu vezu, a pripadate jednom od najtoksičnijih parova u horoskopu, onda ste vi samo čudo…

Horoskop otkriva koje su to veze koje su osuđene na propast

1. Ovan i Bik

Kada se Ovan i Bik sretnu, varnice lete na sve strane. Ali ni jedno ni drugo ne mogu da kontrolišu rastući plamen ljubavi u ovoj zajednici. Definitivno će se pretvoriti u vatru, koja će za sobom ostaviti pepeo neostvarenih snova i uništenih nada. Činjenica je da Ovan, kojim vlada Mars, živi brzim i spontanim životom.

Bik teško podnosi promene, ali u pogledu tvrdoglavosti ni na koji način nije inferiorniji od Ovna. Uopšte nije iznenađujuće što su u takvom vezi svađe svakodnevica. Osim toga, i Ovnu i Biku je izuzetno teško da priznaju da greše i prave kompromise. Jednom rečju, ćorsokak.

2. Škorpija i Lav

Slično prethodnom paru, ovi horoskopski znaci se često zaljubljuju jedno u drugo prilično brzo. Oboje su strastveni, žive od emocija. Dakle, prvi sastanak Škorpije i Lava će se najverovatnije završiti žestokim seksom. Ali neće moći da žive zajedno. Svađe između Škorpije i Lava nastaju bukvalno niotkuda (mogu da budu izazvane neopranim sudovima ili sumnjivom porukom u mesindžeru).

Na kraju krajeva, važno je da oba partnera dokažu da su u pravu. Ponosni Lav odbija da popusti Škorpiji, ekspresivno izražavajući svoja osećanja. Škorpija takođe ne pravi kompromise, već pati i povlači se u sebe. Izuzetno toksična veza. Bolje je razdvojiti se nego polako ali sigurno uništavati jedni druge.

3. Ribe i Blizanci

Ribe i Blizanci takođe mogu biti pogođeni ljubavlju na prvi pogled. Ali mnogo je verovatnije da će svakog od njih privući upravo različitost drugog. Blizanci su veseli i nezavisni, njihova energija je usmerena ka spolja. Ribe su senzualne i emotivne, njihova energija je usmerena ka unutra. Ove razlike će u početku podstaći strast (toliko su zainteresovani da proučavaju jedni druge!), ali će onda postati nepremostiva prepreka njihovoj zajedničkoj sreći.

Ribe nastoje da se spoje sa svojom srodnom dušom, Blizanci su zbog toga ljuti. Nesebične Ribe se žrtvuju, pokušavaju da se prilagode svom ljubavniku; Blizanci to iskorištavaju i potiskuju svog partnera. Dakle, Ribe, ako sretnete Blizanca, bežite! Ovo je horoskopski znak koji će vam slomiti srce i ubiti veru u ljubav.

4. Rak i Vodolija

Rak i Vodolija  su toliko različiti da je njihovo uparivanje, u principu, izuzetno retko. Činjenica je da ovim znakovima zodijaka u potpunosti nedostaje emocionalna povezanost. Izgleda da su sa različitih planeta. Rak ceni tradiciju i porodicu; u njegovoj paradigmi sveta, unutrašnji svet njega i njegove druge polovine uvek je na prvom mestu.

Vodolija ne toleriše ograničenja, ima neugasivu želju da stalno širi sopstvene granice i granice svih koji ga okružuju. Povređivaće sebe od prvih dana poznanstva. Dakle, ako nekim čudom dođe do veze između Raka i Vodolije, to će oboma doneti mnogo patnje. Ovim ožiljcima će trebati mnogo vremena da zarastu. To posebno važi za emotivnog Raka.

5. Vaga i Jarac

U ovoj vezi, vrtoglava strast je malo verovatna. Štaviše, za Jarca, Vaga postaje pravi problem koji uništava sve njihove dobro osmišljene planove. Ako se Jarac ipak zaljubi u takvog partnera, pokušaće da ga razume… ali teško da će uspeti. Vage su po prirodi neodlučne, mogu dugo da sumnjaju u svoj izbor, pa na kraju te sumnje prošire i na Jarca (a to ga užasno nervira).

Međutim, Vaga se takođe neće zabaviti i neće im biti lako u takvoj zajednici. U njihovim očima Jarac izgleda kao stvorenje gotovo bez emocija koje ne shvata da je ljubav umetničko delo. Ali Vaga je popustljivija. Oni se mogu složiti sa Jarčevim pravilima igre. Sve će se završiti prirodno: Vagina patnja i slomljeno srce. Ovaj par je živopisna ilustracija toksičnih odnosa iz udžbenika psihologije.

6. Devica i Strelac

Devica i Strelac su čak donekle slični. Oboje su ambiciozni i orijentisani ka cilju. Ali za Strelca je važan put do njegovog cilja, jer je ovo prava avantura! Devica je pravi perfekcionista koji brine samo o rezultatu. Čini se da je razlika mala, ali upravo to unapred određuje neuspeh takvog para. Ne mogu naći zajednički jezik ni u čemu, čak ni u seksu.

Devica želi stabilnost i porodičnu sreću, Strelac želi da doživi sve što leži van njegove zone komfora (uključujući i dom). Devica se ne oseća bezbedno pored takvog partnera i postaje povučena. Ovo iritira Strelca. Što više Devica pokušava da ga „zaveže” i pripitomi u kući, Strelac sve očajnije pokušava da pobegne. A onda Devica saznaje da je njen ljubavnik pronašao utehu u drugom krevetu (ili možda čak i više od jednog).

Olga Kurbatova/gettyimages.co.uk

Opširnije