Vikend horoskop za 25. i 26. maj: Jupiter menja znak i pojačava ambicije

od strane | maj 25, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Vikend horoskop za 25. i 26. maj će obeležiti prelazak Jupitera u Blizance, kao i trigon Venere i Plutona. U nedelju nas čeka Mesec u Jarcu, a evo šta nam to donosi.

Ovan

Vaš stil komunikacije bi mogao da se poboljša u narednom periodu. Jupiter u Blizancima će posebno biti pogodan za one u prodaju, marketingu i medijima. Savršeno je vreme da uložite u naprednu obuku ili da unajmite konsultanta koji će vam pomoći da poradite na svojim veštinama. Vaša poetska i kreativna strana će takođe doći do izražaja, naročito u ljubavi. U nedelju ćete se posvetiti obavezama.

Bik

U prethodnom periodu ste mogli da se posvetite sebi i razjasnite svoje lične ciljeve. Pogledajte koliko ste napredovali i budite ponosni na sebe. Sada će započeti profitabilan i uspešan ciklus od 12 meseci. U nedelju bi mogla da vam se javi naizgled savršena vizionarska ideja. Međutim, mogli biste da pregorite ako prebrzo požurite u to da je ostvarite.

Vikend horoskop za 25. i 26. maj: Blizanci

Subota će biti jedan od najvažnijih dana za vas Blizanci. Ovo će biti godina povećane vitalnosti, optimizma i samopouzdanja. Ipak, nemojte se opuštati i čekati da nagrada stigne sama od sebe. Jupiter u vašem znaku će vas podstaći na hrabre rizike. Biće mnogo prilika da ponovo osmislite svoj život. U nedelju ćete imati potrebu da ostanete sami i nipošto je nemojte zanemariti.

Rak

Dajte tim društvenim leptirovim krilima da se odmore. Oslobodite se onoga što više ne funkcioniše i dozvolite drugima da vas podrže umesto da pokušavate da sve uradite sami. Blago je još uvek zakopano u dubinama, kada je u pitanju vaš ljubavni život. Mesec u Jarcu će u nedelju staviti u centar pažnje ključnu vezu. Budite uporni u traženju onoga što vam je potrebno.

Lav

Tokom protekle godine ste učinili mnogo toga, a sada je vreme da ponovo osmislite svoj društveni život koji uključuje humanitarni rad i napore da svet učinite boljim mestom. Pod uticajem trigona Venere i Plutona i jedno prijateljstvo bi moglo da počne da liči na nešto više. Nedeljni mesec u Jarcu će staviti vaš fokus na zdravlje i organizaciju. Posvetite se dugo zatrpanim inboksima i popravite te neispravne uređaje.

Devica

Stvari bi se mogle poprilično ubrzati ovog vikenda, Device. U narednom periodu ćete imati neprekidan tok mogućnosti za karijeru koji vas mogu podstaći na nov nivo uspeha. Procenite svoje najveće ciljeve u životu i uverite se da ste na dobrom putu ka njima. U nedelju će Mesec podstaći vašu kreativnost i strast. Ne dozvolite da vas preterano razmišljanje omete.

Vikend horoskop za 25. i 26. maj: Vaga

Fokusirajte se na svoju ličnu viziju. Od vas će se u subotu tražiti da proširite vidike i usmerite pogled ka nečem uzbudljivijem. Šta su vaši najveći snovi koje stalno odgađate pod pretpostavkom da ćete ih jednog dana zaobići. Majka priroda će biti vaša inspiracija, pa izaberite pejzažnu lokaciju.  U nedelju ćete želeti da uživate u udobnostima doma. Iako ste im možda obećali ceo dan, možda ćete morati da izmenite planove.

Škorpija

Spremite se dda doživite nove ekstreme emocionalnosti. U ovom periodu, površne teme neće biti interesantne, a veze i spajanja će vam uzburkati dušu. Tražićete odgovore na velika životna pitanja i načine da stvorite vrstu trajnih veza za kojima vaše srce žudi. Takođe ćete biti magnet za bogatsvo i mogli biste da napravite investiciju koja se isplati pod uslovom da preduzmete pametne i proračunate rizike umesto da se kockate. U nedelju pokušajte da otkažete neke planove inače ćete biti pretrpani i ništa vam neće prijati.

Strelac

Opet vam je ljubav na umu i ne možete je zaobići. Stvari bi mogle ubrzo postati veoma uzbudljive. Ukoliko ste sami, ovo bi mogao biti srećan dan za vas. Ako ste u paru verovatno ćete produbiti i poboljšati svoj odnos i učiniti ga zvaničnim. Izađite iz zone udobnosti. Delite informacije o sebi i postavljajte radoznala pitanja o njima. Drugi dan vikenda pokušajte da ustanete ranije kako biste završili sve obaveze jer ćete u suprotnom biti pod stresom.

Jarac

Da li ste spremni da zasučete rukave? Bićete željni da svoje zdravlje, kondiciju i radnu rutinu vratite u stabilan red. Ako možete to da zamislite, možete to i da ostvarite – a vaš marljiv znak može da ostvari bilo šta. U subotu uključite Spotify i pronađite zanimljivu listu dok pospremate po kući. Tokom sledećeg dana se posvetite prirodi i spontanosti u kojoj ćete zasluženo uživati.

Vikend horoskop za 25. i 26. maj: Vodolija

Ove subote flertujte, zavodite i pratite svoju muzu do mile volje. Takođe biste mogli da priznate svoja dublja osećanja u subotu, podstičući vaše želje i dajući vam hrabrosti da flertujete. I nemojte se brinuti ako budete delovali smotano na trenutke, to će vas učiniti pristupačnijim i dražesnijim. U nedelju će vas Mesec u Jarcu podstaći na malo odmora, ali izgleda da vaš kompletan raspored i nema prostora za to.

Ribe

U subotu će vam u fokusu biti ideja o stanovanju i možda promeni adrese. Da li želite da renovirate ili da kupite sopstveni stan? Primena nekoliko feng šui principa može da probudi novu energiju u prostoriji koja je teška i neprijatna. Pazite na svoj budžet i budite otvoreni o svim ograničenjima. Nema potrebe da svima plaćate kafu.

Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus

Opširnije