Ceca iznenadila priznanjem: „NISAM OD ONIH KOJI SE LAŽNO ZASTUPAJU“!

od strane | feb 3, 2023 | Hrana | 0 Komentara

Puls |

U novoj, devetnaestoj epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceca recentna“ koja se emituje svakog petka od 22:00 na Blic televiziji (MTS kanal 115) imate priliku da zavirite u još jedan uzbudljiv dan u porodici Ražnatović i saznajte kakva je Ceca kuvarica.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Screenshot Flash TV) • Flash TV / screenshot

Videli smo u prethodnoj epizodi da je Ceca odličan vodič. Gledaoci Blic televizije imali su priliku da vide kako izgleda kada se krsna slava slavi u kući Ražnatovića, kako izgleda slavska trpeza i društvo sa prijateljima.

Ceca u novoj epizodi joj, ako je sjajan voditelj, uloga kuvarice ne odgovara, te da te zadatke prepušta stručnim od nje.

Ceca demonstrira (Foto: Screenshot TV Blic)

– Ne pokušavam ni da se nađem u kuhinji. Ne uživam u tome. Nisam od onih žena koje će se pretvarati da su sjajne kuvarice. Nisam kuvar, ali sam zato odlična domaćica. Kad god gosti dolaze kod mene, dobro su usluženi, ugošćeni i stojim iza onoga što kažem – iskreno je rekla Ceca.

Ceca demonsira (Foto: Screenshot TV Blic)

Takođe otkriva koji od dece u kući Ražnatovića najbolje rade Lidija ćerka Helena i sin Ilija

– Helena voli da kuva, a za njom Ilijom. Helena zaista voli da kuva i odlična je u tome. Svaki čuvar pravi fino jelo, ima mnogo talenata. Kiki, njena najbolja drugarica je pomoćnica u kuhinji – kaže Ceca.

Pogledajte šta vas čeka u 19. epizodi „Ceca recentna”:

)

Ne propustite novu, 19. epizoda serije „Ceca recent“ u petak 3. februara od 22. sata na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) i zavirite u život porodice Ražnatović.

Ako propustite da pogledate novu epizodu „Ceca recentna“, reprizu možete pogledati u subotu, 4. februara u 8.30 i 17.00 na Blic TV.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupna na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Program je deo osnovnog paketa i možete ga pratiti na sledećim kanalima:

SRBIJA:

– IRIS kablovski paket na kanalu 115

– Supernova kablovski paket na kanalu 15

– m:SAT satelitski program na kanalu 15

– Iettel – Hipernet TV na broju 8

– Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

– m:tel IPTV paket na kanalu 10

– Supernova i logosoft na kanalu 14

– m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

– m:SAT u Federaciji na kanalu 12

– aplikacija NA TV kanalu 10

Crna Gora:

– kablovski paket na kanalu 26

– m: SAT na kanalu 27

Za sve korisnici koji nemaju navedene pakete, program je dostupan na aplikacijama Iris Lag i Area Cloud, koje možete iznajmiti bez ugovornih obaveza, kao i na KLIK TV-u.

U zavisnosti od modela Vašeg dizajna u kutiji, ne vidite Blic TV na kanalu koji je na vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom ime centar ili možete isključiti uređaj za 60 sekundi pa ga ponovo upali. Pročitajte više