Kuvari u akciji – Poseti Maxi Alonso prodavnicu za vikend i potpuno besplatno probaj Frikom novitete

od strane | nov 16, 2023 | Hrana | 0 Komentara


Izvor
Promo

„Open kitchen“ je dobro poznati koncept koji je karakterističan za svetski poznate restorane, a kompanija Frikom će ovu „atrakciju“ učiniti dostupnom svima.

Izvor: Promo

U subotu, 18. novembra, u periodu od 10 do 16h, svi posetioci će moći da uživaju u hrani koja se priprema ispred njih, u objektu Maxi Alonso koji se nalazi u Gospodar Jovanovoj ulici u Beogradu.
Kuvari će za sve posetioce pripremati Frikomove novitete. Svi će moći na delu da se uvere u jednostavnost, a potom i u izvrstan ukus novih Premijum ribljih štapića, Fish Nuggets-a i Panirane ribe u hrskavoj panadi. Maxi Alonso kuhinja će postati pravi mali raj za sve gurmane, a svi ljubitelji kvalitetne hrane moći će na licu mesta potpuno besplatno da isprobaju sjajne ukuse koje je Frikom lansirao. Sve koji budu posetili Maxi Alonso ovog vikenda očekuju i druga iznenađenja, odnosno zanimljivi i praktični pokloni, koji će im ulepšati kuvanje.
Međutim, kakvo bi jelo bilo, ako ne bi imalo prilog. Iz Frikoma nude savršene zacinjene mešavine povrća koje mogu biti prilog ili čak glavni specijalitet. Premijum začinjena mešavina Provansa donosi arome Francuske, a 4 godišnja doba su savršena tokom cele godine, dok će Gurman mešavina povrća sa pečurkama oduševiti sve ljubitelje hrane. Ovo je sjajna opcija jer im ne treba ništa više od tiganja i malo vode za pripremu fantastičnog dinstanog povrća.
Najbolje od svega je što su svi ovi noviteti jednostavni za spremanje, ne oduzimaju previše vremena, ne iziskuju hrpu posuđa, a istovremeno su ukusni i izuzetno hranljivi. Izazovna, moderna vremena, često ostavljaju premalo vremena za razmišljanje o spremanju hrane. Zato često dođemo u situaciju da unosimo premalo povrća, a riblje specijalitete u potpunosti gubimo iz vida. Frikom je sa ove dve serije svojih novih proizvoda pružio mogućnost da svako od nas uz jako malo truda svoju ishranu učini raznovrsnijom.
Osim toga što će moći da probaju sve Frikomove proizvode i vide kako to spremaju profesionalci, svi posetioci će moći da dobiju savete od kuvara kako da unaprede svoje kulinarsko umeće. Ovu aktivnost će pratiti i točak sreće kojim će svi koji kupe dva pakovanja Frikom povrća moći da osvoje i praktične poklone. Hrana je uživanje, a Frikom se pobrinuo da ovaj novembarski vikend bude vikend uživanja.

Opširnije