Ne možete bez toga: kuvar je otkrio dve stvari koje uvek treba da imate u kuhinji

od strane | jan 8, 2023 | Hrana | 0 Komentara

AJ

8. Januar 2023. 13: 55

Foto: unsplash.com/elementalstudio

Kuhinjsko posuđe može mnogo da košta, a ako volite da kuvate i to često radite, onda verovatno ponekad kupite nešto za šta mislite da ćete olakšati posao i tako potrošiti mnogo novca . Ali jedan kuvar je otkrio koje dve stvari zaista vrede imati stalno u kuhinji, piše Miror.

Prvi kuhinjski predmet stručnika bio je dobar tiganj. On je objasnio da je to važno jer će tiganj verovatno biti potreban, posebno kada pripremite obroke za celu porodicu u samo jednom tiganju. Ističe da nema potrebe da kupite gomilu tiganja, već treba uložiti u dve ili tri koje će biti zaista kvaliteta i koje ćete stalno koristiti.

Po rečima kuvara, još jedan od stvari koje treba da imate u kuhinji je kvalitetno rende za vrh, to vam je baš potrebno – rekao je.

A kada su u pitanju sastavi koji uvek treba da budu u kuhinji, on ima odgovor i za to. Osim očiglednog, poput soli i bibera, on takođe preporučuje da uvek stavite malo seckanog luka i belog luka u zamrzivač jer će vam to mnogo pomoći u budućnosti kada budete u žurbi.

– Crni i beli luk su osnova mnogih jela od karije, poreklo različitih jela od mesa. Olakšajte sebi kuvanje tako što ćete ih zamrznuti i odmah vaditi iz zamrzivača kada vam zahtevaju – dodao je.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android

i iPhone

Pročitajte više