Preduzeće za pokretanje, sa sedištem u Kejp Sitiju, u Južnoj Africi, je u poslednje vreme obezbedilo početno finansiranje od UM6P Ventures koji mu može omogućiti da pokrene dodatni proizvod. Kompanija za proizvodnju obroka je dodatno kupila proteinsku podršku od Gigantic Thought Ventures, Kale United, Food Ventures i CULT Cult Science Corp, između ostalih.

De Novodairi sa vodećim proizvodima prilagođenim personalizovanim proizvodima koji su radili na personalizovanom proizvodu kroz jedinstveno dizajnirani stres kvasca kompanije. Kako ne postoji takva stvar kao što je sačuvan datum isporuke, kompanija se nada da će ga ispuniti 2023.

“Postoji mnogo načina za uključivanje mačke kroz preciznost fermenta,”​ Suosnivač i izvršni direktor De Novo Dairi-a Jean Louvrens je savetovao DairiReporter. „Vrsta koju proizvodimo protein je užasno jedinstvena. Pored toga, mi smo jedna od retkih korporacija na ovoj planeti koje rade na ovim konkretnim proteinima. Toliko [kompanija konkurenata] radi na surutki i kazeinu, koji su ekstra isplati proteini, ali su naši ekstra bioaktivni i prilično skupi.”

„Blizu pravih sastojaka, to je živopisno lak posao“, ​ dodao je , „ali veličina naših IP i patenata je besna zbog prava biotehnologije i modifikacije domaćina.“

Nezamenljiva tačka radoznalosti De Novo mleko je trenutno laktoferin – multifunkcionalni glikoprotein koji jača imunitet i vezuje gvožđe – „ali smo u planu da organizujemo koju platformu sa uma pozicije da nastavimo da razvijamo druge proteine na odgovarajući način koji se beleže u mlečnim proizvodima“,​ objasnio je Luvrens.

Prvi proizvod kompanije isporučiće se na sledećem tržištu usponu, a mlekara De Novo se nada da će se zamisliti kao ključni učesnik. U skladu sa Louvrens-om, dok postoje druge korporacije koje rade na ishrani i crevima koje pametno rade u Africi, sada nema nezamenljivih igrača sa kojima bi se takmičili, što ga čini pravom isporukom za početak. Smanjenje troškova istraživanja i razvoja u Južnoj Africi – za koje se navodi da je čak šest puta isplate u poređenju sa SAD i Evropom – donosi dodatne delatnosti sa prebivalištem na savremenom stanovništvu (bez vremena)

to što je zanimljivo na njihovom tržištu stanovništva, De Novo Dairi ima ‘veoma svetske aspiracije’ i onda se da će napredovati u SAD – uz UM6P Ventures uštedu da podrži osnivanje podružnice Aprnu kompanije za proizvodnju obroka treba da potpiše proizvođače. „Neophodan slučaj trošenje kapitala koji smo sada kupili može biti isporuka našeg prvog proizvoda, nastavak istraživanja pokazuje i razvojna inicijativa, a kasnije tim povodom davanja razloga za rad, a kasnije tim povodom na naše ključne kompetencije i razvijamo kompaniju u toj formuli“, ​ javio je Louvrens. „Mi više imamo stručnost u radu sa proizvođačima i proizvođačima opreme iz zastarelog poduhvata koji smo vodili, tako da sada imamo više etičku mrežu kroz rad sa našim strateškim saputnicima u stanu.“ ​

Govoreći o teoriji proizvoda na kojoj se radi, Lourens je zaključio: „To je miljama proizvod koji je pobesneo pametnim jačanjem creva i imunološkom kolskom mašinom u tome. Putem naše internet veb stranice na mreži, obezbeđujemo plan za razvoj prilagođenog i personalizovanog proizvoda za fogeis, [prilagajući to njihovom životnom stilu], da bismo mogli da objasnimo za razvoj pouzdanog dobijanja vitamina. ”

Svetsko tržište personalizovane ishrane se menja u sve veći broj unosnih jer izuzetno pametno budni kupci gledaju fokusirane savete o ishrani i uslugama kako bi im pomogli doneti trajnu zamenu ishrana. Predviđa se da će sfera više nego udvostručiti svoju cenu tokom ove decenije, sa njenom vrednošću većom od 9 miliona američkih dolara u 2021. godini. Uštedi kako bi se sačuvao na ceni od 20 miliona dolara u vrednosti od 20 miliona dolara. )Opširnije