in

JE L’ TO BILA LJUBAV NA PRVI POGLED? Evo šta je Nata rekla

Lepa Nata tvrdi da živi baš onako kako joj odgovara

nataša bekvala i luka lazukić
Foto: bekvalčeva instagram

Nataša Bekvalac je početkom ove nedelje izgovorila sudbonosno „da“, izabraniku Luki Lazukiću, sa kojim očekuje dete. Ovo je pevačicin treći brak, a zbog toga je često meta loših komentara.

Međutim, ona ne mari mnogo za to, trudi se da živi samo onako kako njoj odgovara.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

„Nikad nisam volela da pričam o najdubljoj intimi, jer su mediji često zloupotrebljavali moju iskrenost i iskonsku veru u ljubav i ljude. Kako se slični sličnima raduju i najbolje razumeju, tako sam i ja u Luki pronašla ne svoju bolju polovinu, već svoju celinu. Svaka ljubav je drugačija, naravno, i nema pravila kada je reč o vremenu koje je potrebno da bi se upoznala ona prava. Ne, ovo nije ljubav na prvi pogled, ovo je ljubav tako snažna, da me boli koliko volim. Ljudi kažu da se sve prebrzo desilo, a ja kažem da je presporo za sve što u srcu osećam“, iskreno je odgovorila Bekvalčeva.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

„Iako su me često ismevali zbog toga što ističem kako u životu slušam samo svoje srce, ljubav je zaista jedini jezik koji govorim i razumem. Ovo je prvi put da sam osetila da u potpunosti pripadam. Samim tim, iz srca sam poželela da promenim prezime koje nosim trideset sedam godina i prihvatim prezime Lukine porodice“, objasnila je novosadska Barbika zbog čega se sada preziva Lazukić.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pevačica je dodala i da je srećna u životu iako je doživela dosta padova.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

„Ja živim svoj život, u kome ima velikih padova. Ali on pripada samo meni. I srećna sam“, rekla je Nataša.

(Piplmetar.rs/Hello)

Loading...