in

Awww

Ko su danas pevačice Nevernih beba

Ovom muzičkom sastavu svakako doprinosi i nešto što Nevere Bebe nisu menjale od početka: izuzetno moćni ženski vokali

Pesma „Dvoje“ je već 20 godina popularna. Generacije mladih se smenjuju, a ova pesma se i dalje vrti i na radio stanicama, a i omiljeni je hit pubike na koncertima grupe koju svi volimo. Naravno, u pitanju su Neverne Bebe, jedna od naših najpoznatijih i najkvalitetnijih muzičkih grupa.

Za mnoge tekstove i aranžmane zaslužan je Milan Đurđević, koji pored svog mesta u ovoj grupi, piše i za ostale umetnike kako na našoj, tako i na stranoj sceni.

Ovom muzičkom sastavu svakako doprinosi i nešto što Nevere Bebe nisu menjale od početka: izuzetno moćni ženski vokali, koji u sklopu sa autentičnim progressive rock setnim zvucima čine fantastičan sklop koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Jelena Pudar i Tijana Sretković svojim glasovima prave magiju u ovom bendu:

One su pored toga što su izuzetne pevačice i atraktivne devojke.

Jelena Pudar je ispunila sve stroge  kriterijume Udruženja muzičara džeza i dobila je status istaknutog umetnika. Ovaj status dovoljno govori o njenom umetničkom kvalitetu. Kao rođena Kragujevčanka, kaže da je Kragujevac uvek u srcu,iako je obišla pola sveta. Oduvek je volela da peva, a njeni dečiji snovi su postali stvarnost kada je ušla u sastav grupe Neverne Bebe.

Jelena se davno oprobala u „3K duru“, emisiji koja je bila popularna 90-ih godina na našim prostorima, gde je nastupala zajedno sa Jelenom Tomašević i Marijom Šerifović.

Tijana Sretković je muzički obrazovana dama, a o svom ulasku u sastav Nevernih Beba  rekla je sledeće:

– Mislim da ću ovu rečenicu ponoviti bar minimum.. Pa, sigurno do kraja zivota. Dan kada sam prvi put kročila u studio Nevernih Beba (to je ujedno bio i dan audicije na koju sam pozvana) je bio dan kada je deo mog sna dobio oblik, a vest koja je usledila dva dana kasnije, da sam postala novi član Nevernih Beba, je bilo ostvaranje svih mojih životnih želja. Taj dan prepričavam svojim prijateljima i dan danas, jer sam tada, kada se audicija završila, otišla kući kao hipnotisana. Teško da i danas mogu da objasnim kako sam se osećala.. Ali ono što sigurno znam je da su srećni oni koji žive svoje snove, a ja sam svoju sreću ugrabila upotpunivši svoj život ovakvim ljudskim i muzičkim veličinama.

S obzirom na visokobudžetne spotove i na činjenicu da se Neverne Bebe neretko emituju i na MTV-u, nema sumnje da je ovo jedan od naših najkvalitetnijih bendova, koji pored svog kvaliteta iskače iz šablona i donosi neki poptuno novi zvuk… jednom rečju: preko dve decenije ne prestaju da budu originalni!

Kako se vama dopada ovaj bend? Imate li omiljenu pesmu?

(Jasmina R.)

 

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...