in

Awww

Ko su danas pevačice Nevernih beba

Ovom muzičkom sastavu svakako doprinosi i nešto što Nevere Bebe nisu menjale od početka: izuzetno moćni ženski vokali

Pesma „Dvoje“ je već 20 godina popularna. Generacije mladih se smenjuju, a ova pesma se i dalje vrti i na radio stanicama, a i omiljeni je hit pubike na koncertima grupe koju svi volimo. Naravno, u pitanju su Neverne Bebe, jedna od naših najpoznatijih i najkvalitetnijih muzičkih grupa.

Za mnoge tekstove i aranžmane zaslužan je Milan Đurđević, koji pored svog mesta u ovoj grupi, piše i za ostale umetnike kako na našoj, tako i na stranoj sceni.

Ovom muzičkom sastavu svakako doprinosi i nešto što Nevere Bebe nisu menjale od početka: izuzetno moćni ženski vokali, koji u sklopu sa autentičnim progressive rock setnim zvucima čine fantastičan sklop koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Jelena Pudar i Tijana Sretković svojim glasovima prave magiju u ovom bendu:

One su pored toga što su izuzetne pevačice i atraktivne devojke.

Jelena Pudar je ispunila sve stroge  kriterijume Udruženja muzičara džeza i dobila je status istaknutog umetnika. Ovaj status dovoljno govori o njenom umetničkom kvalitetu. Kao rođena Kragujevčanka, kaže da je Kragujevac uvek u srcu,iako je obišla pola sveta. Oduvek je volela da peva, a njeni dečiji snovi su postali stvarnost kada je ušla u sastav grupe Neverne Bebe.

Jelena se davno oprobala u „3K duru“, emisiji koja je bila popularna 90-ih godina na našim prostorima, gde je nastupala zajedno sa Jelenom Tomašević i Marijom Šerifović.

Tijana Sretković je muzički obrazovana dama, a o svom ulasku u sastav Nevernih Beba  rekla je sledeće:

– Mislim da ću ovu rečenicu ponoviti bar minimum.. Pa, sigurno do kraja zivota. Dan kada sam prvi put kročila u studio Nevernih Beba (to je ujedno bio i dan audicije na koju sam pozvana) je bio dan kada je deo mog sna dobio oblik, a vest koja je usledila dva dana kasnije, da sam postala novi član Nevernih Beba, je bilo ostvaranje svih mojih životnih želja. Taj dan prepričavam svojim prijateljima i dan danas, jer sam tada, kada se audicija završila, otišla kući kao hipnotisana. Teško da i danas mogu da objasnim kako sam se osećala.. Ali ono što sigurno znam je da su srećni oni koji žive svoje snove, a ja sam svoju sreću ugrabila upotpunivši svoj život ovakvim ljudskim i muzičkim veličinama.

S obzirom na visokobudžetne spotove i na činjenicu da se Neverne Bebe neretko emituju i na MTV-u, nema sumnje da je ovo jedan od naših najkvalitetnijih bendova, koji pored svog kvaliteta iskače iz šablona i donosi neki poptuno novi zvuk… jednom rečju: preko dve decenije ne prestaju da budu originalni!

Kako se vama dopada ovaj bend? Imate li omiljenu pesmu?

(Jasmina R.)

 

Loading...