10 znakova da muškarac laže da vas voli

od strane | okt 1, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

muškarac laže da vas voli

Za one koji žele da izbegnu tužnu sudbinu, otkrivamo kako prepoznati prevaranta.

Pojavljuje se samo kada mu nešto treba

Ovi su muškarci kao senka – prisutni su u vašem životu samo formalno. A ako se partner nazire na horizontu samo da bi pozajmio novac ili, na primer, kada želi seks, a zatim se elegantno rastopi u magli, onda u vama vidi izvor koristi i pogodnosti, ali ne i voljenu ženu.

Ne ulaže finansijski u odnose

Ne, muškarac nije obavezan da zadovolji svaki vaš hir, i, naravno, može imati poteškoća sa novcem. Ali ako samo vi plaćate za sve, onda je on običan škrtac, a ne junak vašeg romana.

Sve vreme je potrebno prilagođavati se njegovim planovima

Takav muškarac ne traži životnog partnera, već nekoga ko će ga slepo slediti. On ceni svoju udobnost i korist iznad svega i nikada neće odustati od njih zbog vas. Ostati u vezi sa njim znači uvek biti na klupi za rezerve.

Ignoriše vaše želje

Ako se muškarac odnosi prema vašim hobijima, snovima i planovima sa neuporedivom ravnodušnošću, onda se ni ne nadajte da mu veza znači. Maksimum na koji možete da računate je spušten poklopac od toaleta i buket karanfila izmučenih životom o velikim praznicima.

Ne daje poklone

Ne govorimo o jahtama, dijamantima i automobilima. Ali ako vas nikada ne obraduje sitnicama onda čovek uopšte nema romantične poglede na ovu zajednicu. Najverovatnije, iz ovog ili onog razloga, vaše partnerstvo je jednostavno korisno za njega.

Nestane kada vam je potrebna pomoć

Kada takvom lukavom liscu nešto treba, koristi se sva rečitost. O, kako je nesrećan, kako mu je teška sudbina, i, naravno, samo ti možeš pomoći. Ali, kada vama treba pomoć on nestane na poslovni put ili.. na Maldive.

Izbegava priče o budućnosti

Ako muškarac izbegava da priča o braku ili vanbračnoj zajednici, onda… imate budućnost, ali ne sa ovim partnerom.

Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom

Ako ste već neko vreme zajedno i imate osećaj da su prijatelji i rođaci voljene osobe kupili sebi šumu i izgubili se u njoj, to je loše. Čovek koji pravi ozbiljne planove za partnerstvo definitivno će upoznati svoju saputnicu sa svojim voljenima.

Ne drži obećanja

Lažov dobrovoljno obećava mesec sa neba, jer je romantičan, i što je najvažnije, slobodan je i ne zahteva akciju. Kada je reč o prizemnijim stvarima, poput zajedničkog odmora, on ili izbegava temu.

Flertovanje sa drugima

Samo ste se okrenuli, a on već flertuje sa nekim? U najmanju ruku, ovo je nepoštovanje, u maksimumu nedostatak osećanja.  Definitivno zaslužujete partnera kome ćete biti broj jedan, a ne alternativa.

AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje