6 pitanja koje se muškarci stide da postave ženama

od strane | nov 1, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

stvari koje muškarci ne smeju da pitaju

Sigurno je i vama neprijatno da direktno pitate o nekim stvarima, posebno ako se to dešava na početku veze. Stoga, nemojte da vas čudi što je i njemu neprijatno da potegne neka pitanja, iako bi dao sve, samo da može da čuje odgovor. Pomozite mu da se otvori – ovo će pomoći da budete spremni za razne razgovore i povećate nivo poverenja u vezi.

Koji je najbolji način da privučete pažnju devojke? Kako impresionirati na prvom sastanku?

Mnogi muškarci se suočavaju sa veoma hladnom i ravnodušnom reakcijom devojaka kada pokušavaju da ih upoznaju. Razmislite o tome, verovatno biste morali da uložite mnogo truda da započnete razgovor sa nekim koga ne poznajete. Stoga, ako se neki stranac interesuje za vas, pokušajte da budete prijazni i ljubazni dok ga odbijate.

Kako da znam da li je devojka zaista zainteresovana za mene?

Nekoliko sastanaka, bile ste ubeđene da sve ide dobro, tretirao vas je odlično, a onda… pojavio se sa drugom devojkom. Užas! Isto se osećaju i muškarci: ako zaista ne želite da budete sa njim, u nekom trenutku muškarac će osetiti da manipulišete njime i da ga ne shvatate ozbiljno. To ne znači da treba da preskačete duration flertovanja i upoznavanja, samo nemojte zavaravati ni sebe, ni njega, ako shvatite da to nije to.

Da li je važno koliko zarađujem?

Novčana pitanja su neka od najtežih pitanja o kojima se razgovara u paru. Mnogim muškarcima je i dalje važno da zarađuju više od svoje voljene, jer smatraju da im je dužnost da izdržavaju porodicu. Neki drugi su ponosni što mogu da kažu da je njih izabrala izuzetno uspešna žena. Šta god da je izbor vas i vašeg muškarca važno je samo jedno: da vam se stavovi poklapaju i da su vam očekivanja usklađena i po ovom pitanju.

Da li je veličina važna?

Oko velike veličine „muškosti“  stvorio se čitav kult. Ali, veličina muškosti apsolutno ne garantuje dobar seksualni život. Prvo, sve je individualno. Drugo, da bi oba partnera uživala u krevetu, morate pre svega razgovarati. Stoga je u paru neophodno naučiti da razgovarate, da budete iskreni – morate direktno govoriti o svojim željama. Štaviše, i sami znate da muškarci ne vole nagoveštaje.

Da li sam dobar u krevetu?

Naravno, muškarcima je važno da udovolje svojoj partnerki, ali im može biti neprijatno da saznaju da li  u krevetu zaista sve dobro funkcioniše. Ponekad, na kraju krajeva, čak se mogu uvući sumnje da glumite orgazam. Ako osećate da vam nešto nedostaje, analizirajte šta vam se najviše dopada, u čemu je vaš partner dobar i započnite razgovor sa ovim prednostima. A onda možete zajedno da maštate.

 Da li je uz pomoć plastične hirurgije promenila nešto u svom izgledu?

Naravno, svakom muškarcu je drago da njegova partnerka bude lepa i negovana, ali za mnoge je takođe važno da ona ne izgubi svoju prirodnu lepotu. U isto vreme, nema ničeg lošeg u tome da ispravite svoj izgled ako želite, ako osećate takvu potrebu – na kraju krajeva, ovo je vaš život, vaše lice i telo, a na vama je da odlučite kako želite da izgledate. U društvu još uvek ima i muškaraca i žena koji osuđuju one koji idu pod nož plastičnog hirurga. Ali treba poštovati izbor svih – uostalom, stranci vam ne govore kako da živite?

Alessandro Biascioli/GettyImagesPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje