Aksesoari u sezoni jesen/zima 2022: 7 neodoljivih komada koji podižu svaki autfit

od strane | nov 1, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

aksesoari u sezoni jesen/zima 2022

Aksesoari u sezoni jesen/zima 2022: narukvice, vanzemaljske naočare za sunce i skulpturalni hromirani komadi – nađite prave za sebe

Kada zahladi i kada postanemo primorane da iznesemo iz ormara čizme, predimenzionirane džempere i ešarpe, često smos klone da u potpunosti zaboravi na aksesoare. Modni stilisti podsećaju da time osiromašujemo izgled i predlažu trendove koji će podići svaki autfit ove jeseni.

Aksesoari za sezonu jesen/zima 2022:

Bangles narukvice

Kada pomislimo na njih, obavezno se setimo osamdesetih i one gomile tanušnih, zveckavih metalnih narukvica u raznim bojama. Ove jeseni narukvice koje ostavljaju specifičan zvuk dolaze u sasvim neočekivanom obliku, kao predimenzionirani plastični komadi koji sa sobom nose afrički stil! Ili, ako želite komad nakita koji je sofisticiran i stvoren za posebne prilike, onda birajte tanušne narukvice u srebrnoj ili zlatnoj boji bogate cirkonima.

Narukvice sa privescima

Brend Pandora ih je proslavio (ili one njega?). Lagani lančići za zglob koji nose posebnu, ličnu poruku i čiji su privesci vaš lični izbor ponovo su in. Stilisti predlažu da se radije opredelite za zlatne tonove, ove jeseni.

Kaiševi

Kaiševi su ponovo značajan deo našeg autfita. Nema potrebe da idemo u ekstreme kao prethodnih decenija kada su pojasevi gubili funkciju i postajali samo predimenionirani ukras. Ipak, odlučite se za pojas koji pleni pažnju, sa predimenzoniranom kopčom i istaknite svoj struk.

Artističko srebro

Zlato će uvek imati posebno mesto u kutijama za nakit, ali sezona jesen/zima 2022, vraća na scenu srebro i hrom i to u neobičnim, skulpturiranim oblicima. Birajte valovito prstenje, neobične, predimenzionirane karike.

Kuglice

Tanušni lančići, ogrlice, narukvice, nanogice… bilo u srebru ili zlatu, važno je samo da sadrže; kuglice! Baš kao da nosite nisku metalnih perlica. Veličina zavisi samo od vašeg ukusa.

Viseće minđuše

Duge elegantne minđuše koje vise ponovo su u trendu. Ovaj komad, koji izdužuje vrat i daje vašem izgledu dozu elegancije, vratio se u sasvim specifičnom obliku: u obliku visećih tračica cirkona.

Vanzemaljske naočari

Crne aerodinamične naočari, kao izašle iz filma „Ljudi u crnom“ omiljeni su aksesoar u sezoni jesen/zima 2022. za mnoge influensere: Kim Kardashian, Alexa Demie… Naravno, nije neophodno da dajemo bogatstvo za Balenciaga sunčane  naočari, mnogo je varijacija na tržištu.

Mykola Senyk/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje