Antitrendovi za jesen 2022: Zaboravite na ove modele pantalona

od strane | okt 1, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

antitrendovi za jesen 2022

Za sezonu jesen 2022, one su antitrendovi – najnemodernije pantalone za koje se smatra da mogu da pokvare svaki autfit

Kada su pantalone u pitanju moda je prešla iz krajnosti u krajnost u poslednjoj deceniji. Od skini džinsa i zglobova koji se vide invent bojfrend modela. Uske ili široke, dugačke ili kratke – otkrivamo koje modele treba birati, a na koje treba da zaboravite.

Antitrendovi za jesen 2022:

Uske pantalone

Modni assert koji teži opuštenoj silueti i slobodnom kroju stigao je i invent pantalona. Stoga, kožne helanke i skini džins definitivno više nisu relevantni. Ako ćemo iskreno, većina žena je odahnula jer skini modeli retko kome zaista dobro stoje.

Kapri

Skini kapri je donekle klasik, ali potrudite se da ga izbegavate. I dizajneri i stilisti su shvatili da se ovaj model retko kada savršeno uklapa – on podrezuje siluetu i čini je asimetričnom. Kapri su na kratko nasledile kilote, ali srećom – i ovaj assert je na zalasku.

Kilote

Nekoliko sezona za redom kilote su bile trendi, ali srećom, nisu više.  Uprkos širini, kontroverzni model retko kome stoji. Niske žene čini još nižima, a na visokim damama izgleda prekratko. Pa zašto se petljati sa proporcijama kada postoji toliko mnogo alternativnih stilova?

Šta je danas u trendu?

Široke pantalone

Predimenzionirana odeća je in i uključuje i najrelevantnije pantalone sezone. Dužina invent poda, visok struk i lagan materijal. Dodajte potpetice i činiće se da su vam noge beskrajno duge. Pravi naglasak pada i na struk.

Možda se čini da široke pantalone vizuelno dodaju težinu, ali se ispostavlja upravo suprotno – figura izgleda elegantno i krhko.

Palaco

Nastavljamo temu širokih pantalona i obraćamo pažnju na elegantne palaco pantalone. One su relevatne kako u stilskim kombinacijama za poslovno veče, tako i u romantičnim setovima za prvi sastanak.

Dužina ¾

Ako niste za široke modele, pantalone ravnog kroja  ¾ dužine osvojile su srca dizajnera. Uz ove pantalone fokusirajte se na trendi cipele – gležnjače, čizme ili visoke čizme sa debelim đonom. Dobro rešenje je kombinovanje dva aktuelna trenda tako što ćete izabrati skraćene pantalone od eko kože.

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje

Antitrendovi za jesen 2022: Zaboravite na ove modele pantalona