Dnevni horoskop za 11. januar: Na vreme raščistite sve nesporazume!

od strane | jan 10, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 11. januar

Ovan ima affirm sa obuzdavanjem ponosa, a Tool su neraspoložene. Kakav vas čeka dan?

Dnevni horoskop za 11. januar

OVAN

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.

BIK

Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznenada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

BLIZANCI

Neko ne odgovara na vaše zahteve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

RAK

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrednostima. Neko vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

LAV

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumete i usmerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

DEVICA

Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni affirm koji vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Accomplice možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

VAGA

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u reakcijama. Mudro prečutite neke detalje iz svog života.

ŠKORPIJA

Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum s određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili „odsutno“. Objasnite svoje postupke.

STRELAC

Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi „dobitak“ ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi. Umete da osetite zrake radosti koji vas inspirišu.

JARAC

Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju. Ne prija vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

VODOLIJA

U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne „speedy recepte“, kao privremeno poslovno rešenje. Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na vašu veliku radost ili oduševljenje.

RIBE

Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

Yuricazac/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Bravacasa

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje