Dnevni horoskop za 11. novembar: Bikovi uživaju sa partnerom, a vi?

od strane | nov 10, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 11. novembar

Blizanci ne bi trebalo da budu strogi prema voljenoj osobi, dok bi Lavovi trebalo da ispune svoja obećanja

Dnevni horoskop za 11. novembar

Ovan

Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred partnerom. Opterećeni ste pogrešnim slutnjama. Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata.  Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

Bik

Važno je da delujete očaravajuće i sugestivno na partnera. Potvrdite da zadržite dobar ukus. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema i poverljivih informacija.  Sačuvajte dobro raspoloženje.

Blizanci

Ne budite strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Pokažite notu samokritičnosti.  Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Izbegavajte širu raspravu.  Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

Rak

U privatnom životu, pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to nije dovoljna garancija za uspeh koji priželjkujete.  Izbegavajte loše navike i nezdravu ishranu.

Lav

Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja.  U susretu sa saradnicima, povremeno Vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire.  Predahnite i usporite svoj ubzani ritam.

Devica

Nemojte dozvoliti da neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti.  Ako ste pravilno informisani o novim poslovnim prilikama i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak.

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop za 11. novembar: Vaga

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbegavajte konfliktne situacije.

Škorpija

Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku.  Ne dobijate odgovore koje očekujete, prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Razmazan karmin

Razmazan karmin: 5 načina kako da to sprečite!

Svi ljubitelji karmina dobro znaju: glavni assert je njegova trajnost. Naravno, da bi ruž trajao nekoliko sati i da se ne bi razmazivao, u početku bi trebalo da izaberete kvalitetan proizvod. Međutim, pored ovoga, postoji nekoliko trikova koji će pomoći da se šminka dugo zadrži u originalnom obliku.

Strelac

Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Potreban Vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Dnevni horoskop za 11. novembar: Jarac

Preterujete u zahtevima prema voljenoj osobi. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.  Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.  Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

Vodolija

U emotivnom smislu, partner od Vas očekuje neke »neoborive dokaze« ili priznavanje istine. Poželjno je da prihvatite nečiju ideju zarad boljih poslovno-finansijskih uslova ili lične sigurnosti.  Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.  Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.  Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Wavebrakmedia/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje